Trădare la nivel înalt: Jemima Goldsmith i-a furat iubitul prietenei sale, Gillian Anderson

Gillian Anderson și Peter Morgan și-au anunțat despărțirea la sfârșitul anului trecut, aceasta fiind o adevărată surpriză pentru mulți dintre apropiați, mai ales că recent au lucrat împreună la cea de-a patra serie a producției de succes, The Crown.

În ultimele zile, au apărut câteva zvonuri surprinzătoare, cum că Morgan se întâlnește cu Jemima Goldsmith, cea mai bună prietenă a fostei sale iubite, ba chiar s-au mutat împreună.

Ce este cu adevărat surprinzător este faptul că acest zvon referitor la noul cuplu a apărut la câteva săptămâni după despărțirea lui Morgan de Anderson.

„Toţi trei au fost prieteni de ani buni. Iar cei care-i cunosc spun că Jemima stătea de multă vreme cu ochii pe Peter, dacă nu chiar se vedea în secret cu el', a declarat o sursă citată de Daily Mail.

Potrivit unei surse, se spune că Anderson este „nedumerită' aflând zvonurile, prietenii spunând că „cu siguranță a ridicat o sprânceană sau două' la știrile despre această nouă relație.

erau cele mai bune prietene (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Morgan și Anderson au format un cuplu timp de patru ani. În octombrie 2016, au participat împreună la o petrecere de lansare pentru The Crown. Amândoi au copii din relații anterioare: Anderson a fost căsătorită de două ori, mai întâi cu Clyde Klotz din 1994-1997 și apoi cu Julian Ozanne din 2004-2007 și are o fiică cu primul soț și un fiu și o fiică cu un alt iubit, Mark Griffiths, în timp ce Morgan este tată de cinci copii, cu fosta soție Lila Schwarzenberg, născută prințesa Anna Carolina zu Schwarzenberg.

Jemima Goldsmith a fost căsătorită cu fostul jucător de cricket pe plan international și acum prim-ministru al Pakistanului, Imran Khan, timp de nouă ani, având împreună doi fii împreună. Ea a mai avut relații amoroase cu Hugh Grant, Russell Brand și Matthew Freud.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete