Apariție surprinzătoare a Ioanei Năstase după marea împăcare

Apariție surprinzătoare a Ioanei Năstase după marea împăcare

Săptămâna trecută, familia Năstase a trecut printr-un episod extrem de dificil. Se pare că gelozia fostului sportiv l-a împins să aibă reacții violente asupra soției sale, Ioana Năstase.

Polițiștii din cadrul Secției 2 au intervenit în urma unui apel primit la 112 și s-au deplasat la fața locului, însă persoana care a reclamat conflictul casnic nu a depus plângere.

Astfel, Ioana Năstase s-a decis să nu divorțeze și să mai acorde o șansă căsniciei ei alături de Ilie Năstase. După ce s-a întors în vila spectaculoasă a fostului tenismen, aceasta s-a fotografiat în camera unde sunt trofeele câștigate de-a lungul timpului de soțul ei. Poza era însoțită de trei emoticoane, o inimioară roșie, un pupic virtual, și un emoticon cu mâinile în semn de rugăciune.

„Ai făcut bine că te-ai întors acasă, draga mea frumoasă. Felicitări! Dragostea învinge!', „Ești ca o rază de soare' și „Dumnezeu să vă dea liniște sufletească și noroc în viață' sunt câteva dintre reacțiile pozitive ale urmăritorilor săi.

„Oamenii pot spune orice despre tine… Dar nu-ți pot răpi niciodată bunătatea din suflet…', este mesajul postat de Ioana Năstase acum câteva zile când se afla în fața unui local.

În urmă cu aproape doi ani, Ilie Năstase s-a căsătorit civil pentru a cincea oară cu Ioana Simion. În luna iunie a anului 2020, cei doi au mers la altar alături de nașii lor, Ioana Marcu și Ciprian Marica, însă numărul de persoane prezent la petrecere a fost restrâns din cauza pandemiei de coronavirus.

Fostul sportiv a fost căsătorit de-a lungul timpului cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2003), Amalia Teodosescu (2004-2010), care și-a păstrat numele chiar și după ce s-a recăsătorit, iar căsnicia cu Brigitte a durat cinci ani.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete