Toți cred că au un mariaj perfect, dar lucrurile nu sunt mereu roz. Anca Serea, dezvăluiri despre relația cu Adi Sînă: “Uneori căsnicia este grea.”

Anca Serea dezvăluiri despre relația cu Adi SînăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mulți îi invidiază pentru că au un mariaj perfect, o familie numeroasă și o viață socială foarte activă. Dacă din exterior totul pare roz, Anca Serea a dezvăluit că relația ei cu Adi Sînă este departe de perfecțiune și că, uneori, căsnicia este grea.

Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți de 9 ani, timp în care au trăit momente plăcute, dar și mai puțin plăcute. Au devenit părinți, iar familia lor a ajuns să numere 8 membri și dacă aparent acest lucru este minunat, în realitate, există situații în care poate deveni copleșitor.

Anca Serea, dezvăluiri despre relația cu Adi Sînă: “Uneori căsnicia este grea.”

El este romantic și tot timpul atent cu ea atunci când apar în public, însă Anca Serea a mărturisit că există și momente în care ea și Adi Sînă nu reușesc să fie pe aceeași lungime de undă. Vedeta a mărturisit că nu de puține ori au întâmpinat probleme, în special din cauza programului încărcat care îi împiedică să petreacă timp împreună.

“Uneori căsnicia este grea. Cei care sunt căsătoriți nu de un an, ci de cinci sau mai mulți ani vor înțelege cât de adevărat este acest lucru. Dar nu grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreține flacăra iubirii și a menține un echilibru în relație. Sunt împreună cu Adi de 9 ani și uneori ni se pare că a trecut o viață. Avem împreună nu mai putin de patru copii minunați, care ne umplu de bucurie fiecare zi și un ritm de viață care pare uneori infernal. Avem mare noroc cu oameni de nădejde alături, precum și cu familiile noastre care ne susțin necondiționat, dar nu pot să neg că uneori ne este greu. În plus, se întâmplă ca Adi să fie plecat din oraș sau eu să am treburi atunci când el este liber și să nu ne sincronizăm programul.De ce este greu? Pentru ca îți dorești să petreci timp de calitate cu soțul tău, omul tau drag, dar nu reușești. Și nu se întamplă din vina voastră. De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile. Mai este greu și când avem păreri diferite asupra unui subiect și nu găsim nicio cale de a cădea de acord.”, a scris Anca Serea pe blogul ei.

Chiar dacă au trecut și prin momente grele, Anca Serea a dezvăluit că secretul mariajului ei constă în comunicare. Cei doi se încurajează reciproc, rezolvă situațiile tensionate lăsând-și timp de gândire și cel puțin o dată pe lună își fac timp pentru o escapadă în doi.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Anca Serea și Adi Sînă.

Foto: instagram

Citește și:

Macaulay Culkin a decis să spună adevărul! A fost sau nu abuzat sexual de Michael Jackson?

Kate Middleton, superbă într-o ținută de inspirație militară. Rar o putem vedea așa!

Se va mai căsători Dana Săvuică? Ce spune despre un al doilea mariaj?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete