Se va mai căsători Dana Săvuică? Ce spune despre un al doilea mariaj?

Dana SăvuicăSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

„Există viaţă după divorţ, clar!”, mărturisește Dana Săvuică, pentru OK! Magazine, la patru ani de la separarea de fostul ei partener de viață.

Dana Săvuică şi Răzvan Stanciu au divorţat la sfârșitul anului 2015, la notar, după o relaţie de 25 de ani, dintre care 22 de mariaj. Cei doi au împreună o fiică, Julie, în vârstă de 25 de ani.

„Eu, după divorţ, n-am rămas înrăită. Am ieşit din acea căsnicie cu pofta de a experimenta viaţa în continuare, cu pofta de a iubi din nou.

Dar mi-a trebuit o perioadă în care să mă curăţ de tot ce a fost rău în trecut şi să intru într-un nou capitol al vieţii mele.

Şi acum, când trec pragul celor 50 de ani, consider că e un nou capitol, pe care l-am numit Rebirth/Renaştere”, a declarat vedeta, pentru OK! Magazine.

Ce spune despre actualul ei partener?

În primul rând, Dana mărturisește că actualul ei partener îi este un foarte bun prieten. „Ne distrăm foarte mult împreună, râd cu el din toată inima!

Pot să vorbesc orice cu el şi nu am teama că, dacă îi spun nişte lucruri, ar putea mai târziu să mi le arunce în faţă (…).

Apoi, nu e genul de partener care să mă preseze cu telefoane şi mesaje atunci când ştie că sunt ocupată.

Chiar dacă n-a avut niciodată tangenţe cu lumea showbizului, înţelege tot „bagajul” unei persoane publice (emisiuni, interviuri, şedinţe foto, evenimente, întâlniri de business) şi îl respectă.

Şi şi-a dat seama că pentru mine călătoriile sunt ca o gură de aer proaspăt şi că am nevoie să evadez, să fiu eu cu mine.

Aşa că, atunci când i-am spus că vreau să plec singură de ziua mea în Brazilia, la prietena mea, chiar el mi-a cumpărat biletele. Mi-a spus doar: «Du-te şi simte-te bine!».”

Se va mai căsători Dana Săvuică? Ce spune despre un al doilea mariaj?

„Nu cred. Eu nu mai cred în căsnicie”, spune vedeta. „Mi s-a întâmplat să văd că, după atâţia ani de mariaj, ajungi inevitabil într-un punct mort.

Şi asta poate şi pentru că societatea, problemele, grijile cotidiene (de genul rate la casă, la maşină, serviciul, lipsa serviciului) lucrează la a-ţi distruge căsnicia.

Şi dacă nu ştii să găseşti soluţii care să contracareze aceste lovituri, drumurile se despart. La un moment dat, e ca şi cum ai trăi cu un străin în casă. Nu mai vezi nimic frumos la el, îi vezi doar defectele.”

Foto: Facebook

Citește și:

Este însărcinată, dar a purtat cea mai sexy rochie la petrecerea de după decernarea premiilor Oscar. Ce vedetă a lăsat totul la vedere?

Fiul celebrului supermodel Cindy Crawford și-a tatuat fața! Presley Gerber spune că nu-și regretă decizia

Angelina Jolie, marea absentă de la decernarea premiilor Oscar de anul acesta! Care a fost motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete