Top 3 cei mai frumoși ochi din showbiz. Vedetele care pot hipnotiza pe oricine cu privirea lor

Top 3 cei mai frumoși ochi din showbiz

Nu doar culoarea ochilor reprezintă un element ce trebuie luat în calcul atunci când ne referim la frumusețea acestora. Forma ochilor, genele lungi și felul în care aceștia privesc sunt doar câteva dintre detaliile care pot face ca o privire să devină pătrunzătoare.

Când vine vorba despre frumusețe, vedetele de la noi pot spune că au reușit să bifeze acest aspect din plin. Dacă ar fi să facem un top al celor mai frumoși ochi din showbizul românesc, o mulțime de vedete ar putea concura pentru primele poziții ale clasamentului. Ei bine, după o analiză atentă, noi am ales trei vedete care pot hipnotiza pe oricine cu privirea lor.

Top 3 cei mai frumoși ochi din showbiz

Delia

Delia este una dintre cele mai dezinvolte cântărețe autohtone și nu se sfiește să apară în ipostaze incendiare în fața fanilor săi. Ce-i drept, are și cu ce să se laude. La 32 de ani, cântăreața are un trup perfect și forme de invidiat, însă nu acestea sunt punctele forte ale artistei. Cântăreața are o culoare a ochilor care te hipnotizează de la primul contact vizual, iar acest lucru se întamplă indiferent dacă este machiată sau nu.

Antonia

Antonia este o femeie fermecătoare, dar și o mama grijulie, reușind să îmbine cariera cu rolul de mamă într-un mod exemplar! Pe lângă faptul că este extraordinar de frumoasă, Antonia a fost înzestrată de natură cu niște ochi verzi absolut superbi. Cântăreața nu are nevoie de un make-up deosebit pentru a-i scoate în evidență. Este imposibil să nu îi observi!

Corina Caragea

Corina Caragea este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din România. Părul lung și ochii mari ies cu ușurință în evidență și contribuie la obținerea unui look cu totul special.

Ion Ana Maria Louisa

Foto: facebook

Citește și:

Moment emoționant la nunta regală. Gestul făcut de Meghan Makle i-a făcut pe invitați să plângă

Gabriela Cristea revine, astăzi, pe micul ecran! Prezentatoarea are mari emoții: „Soțul meu mă susține în orice situație'

Cele mai sexy ținute de la VIVA! Party 2018

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete