Ilie Năstase, primele declarații după ce a fost prins băut la volan: „Eu nu l-am înjurat pe polițist până nu a tras de mine”

Vezi pozele

Zilele trecute, Ilie Năstase a fost prins de polițiști la volan sub influența băuturilor alcoolice, iar de la acest incident s-a iscat un întreg scandal. Fostul tenismen a vorbit pentru prima dată despre momentul în care a fost arestat.

Ilie Năstase susține că a recunoscut în fața polițiștilor că a băut, dar a declarat că aceștia l-au provocat și au devenit violenți. Din acest motiv, le-a răspuns cu aceeași monedă. Năstase spune că a vrut să se legitimeze în fața oamenilor legii, care erau la pândă la ieșirea din Parcul Herăstrău.

„Dânșii erau ascunși la ieșirea din Parcul Herăstrău. Au trecut nu știu câte mașini, doar pe mine m-au oprit (…) Nu e adevărat că nu am vrut să mă legitimez. Eram în mijlocul străzi, m-am dus cinci metri în față. Ați observat că eu nu l-am înjurat pe polițist până nu a tras de mine? Ați pus înregistrarea. Eu aveam portofelul în mână să scot actele. Mi-a scos centura, nu am mai avut timp să-i dau portofelul', a declarat Ilie Năstase la Antena 3.

Ilie Năstase, primele declarații după ce a fost prins băut la volan

În plus, fostul sportiv a precizat și faptul că în materialul video în care a fost surprins se poate observa ușor că și politițiștii ar avea partea lor de vină.

„Am recunoscut că am băut. Am suflat în aparat. Dacă am recunoscut că am băut, de ce să nu suflu. Era necesar să mă aresteze?', a precizat fostul tenismen român.

De asemenea, Ilie Năstase a vrut să demonstreze care este comportamentul polițiștilor români, aflați la pândă, în contrast cu colegii lor francezi, povestind ce s-a întâmplat când a fost oprit pe Champs-Élysées.

„M-au oprit și m-au întrebat dacă am băut. Le-am spus că da. Și m-au întrebat dacă pot să ajung până acasă. Am lăsat mașina acolo și am plecat', a relatat Ilie Năstase.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cel mai mare regret al lui Ilie Năstase! A făcut declarații neașteptate pe scenă: „M-am invitat singur pentru că am auzit că e o petrecere cu femei multe aici'

Amalia Năstase a reacționat după ce Brigitte Sfăt a spus că divorțează de Ilie Năstase! Scandalul dintre cele două a luat amploare

Primele declarații ale Brigittei Sfăt după ce a anunțat că va divorța de Ilie Năstase! De ce a criticat-o dur pe Amalia Năstase?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete