Gabriela Cristea revine, astăzi, pe micul ecran! Prezentatoarea are mari emoții: „Soțul meu mă susține în orice situație”

Mai este foarte puțin și telespectatorii o vor putea urmări din nou pe Gabriela Cristea pe micile ecrane. Prezentatoarea se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru premiera emisiunii „Te iubesc de nu te vezi', cel mai așteptat dating-show al momentului.

Noua emisiunea va începe astăzi, de la ora 18.45, la  Antena Stars. Emoțiile sunt mari, pentru că orice emisiune live poate fi una plină de surprize, dar vedeta mărturisește că are susținerea echipei și a familiei și este convinsă că totul va fi bine, iar telespectatorii vor avea parte de două ore pline, cu povești de viață în care se vor regăsi.

Gabriela Cristea revine, astăzi, pe micul ecran

„Aștept cu emoție lansarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi'. E un dating-show și cred că nu există om care să nu se poate uita la această emisiune, pentru că, fiind vorba despre dragoste,  fiecare regăsește în ea o parte din viața sa', a spus Gabriela Cristea care, după o perioadă destul de lungă de timp se va despărți preț de câteva ore de fetița ei, Bella Victoria Margot, însă este liniștită din acest punct de vedere, pentru că micuța va sta cu tatăl ei.

„Soțul meu mă sprijină în orice situație, el mă susține 100% când poate, iar când el nu va putea, vom apela la ajutorul apropiaților pentru a avea grijă de Victoria', a adăugat prezentatoarea. 

Noua emisiune moderată de Gabriela Cristea, în care oamenii vor avea șansa să-și găsească sufletul pereche, va fi difuzată șase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45, la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Antena Stars

Mihaela Tudor

Citește și:

Gabriela Cristea se pregătește intens pentru revenirea sa pe micul ecran: „Am plecat să-mi cunosc noua echipă'

Gabriela Cristea a făcut un anunț de ultim moment despre emisiunea ei! S-a dat startul castingului pentru „Te iubesc de nu te vezi'

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre noua emisiune: „Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii' Cum se numește și când va începe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati