Tom Hanks, vizibil îmbătrânit. Cum arată actorul la 63 de ani?

Tom Hanks, unul dintre cei mai talentați și îndrăgiți actori de la Hollywood, este acum vizibil îmbătrânit, iar schimbarea de look pe care a adoptat-o în urmă cu ceva timp pare că nu îl avantajează deloc. Cum arată actorul la 63 de ani?

Filmele în care a jucat de-a lungul timpului au fost pe placul publicului, lucru care l-a ajutat pe actor nu doar să își construiască o carieră de succes, ci și să aibă o siguranță din punct de vedere financiar. Cândva un bărbat arătos, Tom Hanks este astăzi de nerecunoscut.

Tom Hanks, vizibil îmbătrânit. Cum arată actorul la 63 de ani?

În cele mai recente fotografii, Tom Hanks este vizibil îmbătrânit, iar imaginea sa este complet diferită de cea cu care fanii erau obișnuiți. Celebrul actor, în vârstă de 63 de ani, și-a schimbat look-ul, astfel că și-a lăsat barba să crească, detaliu care îi schimbă complet înfățișarea. Ridurile apărute la nivelul tenului, barba albă și deasă, ochelarii de vedere și părul grizonat îi conferă actorului un aspect îmbătrânit.

În ciuda schimbării de look, Tom Hanks este în continuare în atenția producătorilor de la Hollywood. Celebrul actor va interpreta rolul lui Tom Parker, managerul lui Elvis Presley, într-un film dedicat marelui artist.

Dincolo de succesul avut pe plan profesional, Tom Hanks a fost un răsfățat al destinului și din punct de vedere personal. Actorul este căsătorit de 31 de ani cu aceeași femeie, mariajul lor fiind un exemplu pentru toată lumea. În 1988 s-a căsătorit cu Rita Wilson, femeia care i-a dăruit doi copii.

Deschide galeria foto pentru a vedea cele mai recente fotografii cu Tom Hanks.

Foto: hepta.ro

Citește și:

S-au despărțit Elena Băsescu și iubitul ei? Formează un cuplu de doi ani și au împreună o fiică

Ce ținută provocatoare! Cu portjartierul la vedere și într-o cămașă albă, Andreea Marin a fost o adevărată apariție

Meghan Markle se trezește în fiecare dimineață la ora 4:30. Care este explicația?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete