S-au despărțit Elena Băsescu și iubitul ei? Formează un cuplu de doi ani și au împreună o fiică

Elena Băsescu (38 de ani) s-ar fi despărțit de iubitul ei, Cătălin Gheorghe (27 de ani), după doar doi ani de relație, scrie Click.ro. Împreună, fostul cuplu are o fiică, Anastasia, în vârstă de un an.

Cei doi s-ar fi separat în urmă cu o lună, iar unul dintre motivele din cauza căruia se crede că aceștia nu ar mai forma un cuplu este faptul că Elena Băsescu a venit neînsoțită la botezul fiicei Elenei Udrea.

S-au despărțit Elena Băsescu și iubitul ei? Formează un cuplu de doi ani și au împreună o fiică

Potrivit Wowbiz.ro, Elena și Cătălin ar fi încercat să păstreze secretă despărțirea. Apropiații cuplului susțin că ambii au luat decizia de a nu-și expune problemele personale în media, așa cum au procedat alte perechi din showbiz-ul românesc.

După despărțire, fiica celor doi, Anastasia, ar fi rămas în grija mamei. Elena Băsescu mai are doi copii, o fiică și un fiu, Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (3 ani), din relația cu fostul soț, Bogdan Ionescu.

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, primul ei soț, în toamna anului 2016. După divorț, Elena s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament, până să îl cunoască pe Cătălin.

Elena și-a susținut partenerul de viață în carieră

Povestea de dragoste dintre Elena şi Cătălin a început în vara anului 2017. În ciuda faptului că este atât de tânăr, Cătălin a deschis o pizzerie şi o shaormerie, afaceri care au avut succes şi care l-au ajutat să acumuleze mai multă experienţă în domeniul afacerilor.

Cătălin mai deţine un pub pe Calea Victoriei, local pe care Elena Băsescu l-a promovat în trecut. Periodic, Elena a publicat informații și fotografii promoționale pe toate rețelele sale sociale, mai scrie Click.ro.

„Cătălin are talent de afacerist, își gestionează singur afacerile. Muncește mult, îl susțin.

De când a apărut Anastasia, și-a dorit să facă ceva și pentru copil, nu doar pentru el.

Cătălin nu a vrut să asiste la naștere, nici eu nu mi-am dorit asta. Mi se pare ceva mult prea intim.

Sunt foarte mulțumită de viața mea. Nu spun nu unei viitoare întoarceri în politică.

Aștept să crească un pic copiii. Acum sunt foarte mici, au nevoie de mine, au nevoie să-mi dedic timpul lor 100%”, declara Elena Băsescu, în luna martie a anului acesta, potrivit Wowbiz.ro.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă acum prima soție a lui Adrian Mutu? Alexandra Dinu locuiește de aproape patru ani în Statele Unite

Prințul Harry și Meghan Markle dau în judecată un tabloid britanic și trustul din care face parte

Un prieten virtual i-a spus că nu are picioare frumoase, iar ea a reacționat imediat. Incredibil ce replică i-a dat Delia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete