Ținutele de vară ale actriței Charlize Theron. Ce poartă vedeta de origine sud-africană atunci când se satură de ținutele de gală

Ținutele de vară ale actriței Charlize Theron au fost surprinse de paparazzi în diferite momente ale acestei veri. Se pare că, uneori, simte nevoia să se simtă comod, chiar dacă se știe urmărită în permanență de ochi indiscreți. Totuși, nu vi se pare că este puțin prea slabă?

Născută și crescută în Africa de Sud, Charlize Theron a primit cetățenia americană în 2007. În acel moment, avea 32 de ani și se afla de 14 ani în Statele Unite. Cu patru ani înainte, primise Oscarul, Globul de Aur și alte două premii pentru rolul criminalei în serie din filmul „Monstru'. Poate că asta a ajutat-o. Ea și-a păstrat și cetățenia sud-africană.

Din 2002 până în 2010, a fost într-o relație cu actorul irlandez Stuart Townsend alături de care a jucat în „Trapped'. În decembrie 2013, a început o relație cu actorul Sean Penn. A durat jumătate de an, până în iunie 2015. Momentan, băieți, vești bune: Charlize Theron e liberă.

În martie 2012, a adoptat primul copil, Jackson, un băiat care are acum 7 ani. În 2015, a adoptat-o pe August care are acum trei ani. Ambii copii sunt de origine africană. Mama actriței, Gerda Theron, o ajută să-i crească.

Charlize a știut că îl va adopta pe Jackson înainte ca acesta să se nască. Așteptând venirea lui pe lume, a fost atât de implicată, încât a avut o experiență neobișnuită. Corpul ei a început să simuleze apropierea maternității. Sânii i s-au întărit și au devenit foarte sensibili.

Află cine s-a mai născut pe 7 august, la fel ca Charlize Theron!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Timp Liber