Cum a devenit Margareta Pâslaru celebră? Uite ce trebuia să facă de fiecare dată când urca pe scenă

cum a devenit Margareta Pâslaru celebrăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și-a început cariera în urmă cu 65 de ani, pe vremea când era doar o copilă, dar a reușit să cucerească rapid publicul și să devină una dintre cele mai apreciate cântărețe ale României. La 79 de ani, Margareta Pâslaru poate spune că și-a dedicat întreaga viață muzicii, chiar dacă drumul către succes nu a fost întotdeauna unul ușor.

Margareta Pâslaru și-a început cariera în anul 1958, când avea doar 15 ani și jumătate. Timbrul său grav a fost remarcat rapid de compozitori, astfel că aceștia nu au ratat ocazia de a compune melodii pentru celebra cântăreață. Artista s-a făcut remarcată și ca actriță de teatru și film, dar a avut legături și cu lumea televiziunii.

Cum a devenit Margareta Pâslaru celebră?

Margareta Pâslaru își aduce aminte cu drag de începutul carierei, aceasta mărturisind că debutul ei în muzică s-a datorat lui George Grigoriu, cel care i-a remarcat calitățile vocale.

George Grigoriu este cel care a remarcat timbrul meu vocal. Eram elevă, aveam 15 ani și jumătate și a fost o întâlnire nemaipomenită, atunci, la Casa de Cultură. El a compus pentru mine “Chemarea mării”, care a devenit ulterior un mare șlagăși a avut, pentru vremea aceea, vânzări record.”, a povestit Margareta Pâslaru în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, potrivit a1.ro.

Pentru că avea doar 15 ani și jumătate, Margareta Pâslaru era nevoită ca de fiecare dată când urca pe scenă să facă un anumit lucru. Mai exact, directorul Televiziunii era foarte strict atunci când venea vorba despre rezultatele acesteia la școală, iar dacă nu obținea note mari, cântăreața nu putea să apară pe post.

“Trebuie să vină cu carnetul de la școală să-l vedem. Dacă are note bune cântă, dacă nu, nu cântă. Și nu-i mai faceți ochii atât de mult, că e elevă', așa spunea”, a spus Margareta Pâslaru.
Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Margareta Pâslaru.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Actrița Kathy Bates a slăbit 27 kg. Secretul ei? Și-a ascultat organismul

Andreea Marin se menține în formă prin optimism

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete