Andreea Esca, despre momentul în care a devenit mamă: “Prima imagine când m-am trezit din anestezie a fost faţa lui Cătălin Radu Tănase”

Andreea Esca mama

Andreea Esca mama

Andreea Esca este o femeie fericită și împlinită.

Are o carieră pentru care a făcut sacrificii de-a lungul anilor, dar este împlinită sufletește. Andreea Esca este mamă a doi copii frumoși, de care este extrem de mândră.
Vedeta este foarte apropiată de cei doi copii ai săi.

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea știrilor PRO TV a povestit despre momentul care i-a schimbat viața pentru totdeauna – nașterea primul ei copil, Alexia.

“M-am dus la spital dimineață, convinsă că, din cauza puiului cu alune de la chinezesc, mă doare burta, dar medicul ginecolog mi-a zis că trebuie să nasc imediat pentru că am contracții serioase.
L-am sunat pe Alex și i-am zis: nu mă mai pot întoarce acasă, că nasc! Asta e ce-mi amintesc acum, despre 31 august 2000.

Cu două zile înainte, fusese ziua mea și medicul ginecolog mă rugase să nu mai dansez. Asta pentru că tot în perioada aceea mersesem și la nunta lui Mutu cu Alexandra Dinu, și pentru că era în weekend, medicul Mihai Stănciulescu îmi zisese râzând: dacă rupi ringul, cum te știu, și te apucă să naști, “să-i spui lu Mutu”.

Bineînțeles că am dansat și colo și colo, dar iată că acum chiar nașteam. În jumătate de oră eram pe masa de operație pentru că medicul a decis că nu mă va lăsa să nasc natural. La ora 13:10 a venit pe lume Alexia Margot, la spitalul 23 August din Pantelimon, actualmente Sf Pantelimon.

Prima imagine când m-am trezit din anestezie a fost faţa lui Cătălin Radu Tănase care venise deja în vizită, iar eu nu înţelegeam de ce sunt la serviciu. Apoi, mi-au adus-o pe Alexia, care era foarte, foarte mică: 2 kg şi 450 grame”, a mărturisit Andreea Esca, pentru alistmagazine.ro

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete