Tily Niculae, despre ultimul trimestru de sarcină: „Fiecare pas făcut mă obosește groaznic”

Actrița Tily Niculae (34 de ani) dezvăluia, la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, în dimineața zilei sale de naștere (28 noiembrie), că va deveni mamă pentru a doua oară.

După o perioadă destul de îndelungată de așteptare, Tily îi va putea oferi fiicei sale, Sofia (8 ani), un frățior. Da, ați citit corect! Visul actriței de a deveni din nou mamă s-a împlinit.

Tily Niculae, despre ultimul trimestru de sarcină: „Fiecare pas făcut mă obosește groaznic”

De curând, pe contul personal de Instagram, Tily a vorbit despre greutățile ultimului trimestru de sarcină.

„Câteodată rămân fără aer când împinge Radu … Am ajuns de la zi la zi să stau tot mai mult în pat.

Dar nu pentru că sunt lipsită de energie. De somn, da, grav. însa nu și de energie. Stau în pat fiindcă efectiv am senzația că mă „dezmembrez”.

Iar fiecare pas făcut mă obosește groaznic. Mult a fost … puțin a rămas. În curand, ultima morfologie / trim 3.”

În urmă cu ceva timp, vorbind despre aceeași perioadă, actrița mai spunea: „Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru este cel mai dificil din punct de vedere fizic și emoțional.

Deprivarea de somn și insomniile m-au terminat! În loc să fie cu «yay» pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl țin în brațe pe iubitul nostru mic, ce fac eu?

Plâng și am o față tristă! Cu siguranță sunt hormonii‼ Anxietatea, pe care mă încăpățânez să o alung, chiar nu mă sperie. Știu că sunt stări care vor trece”.

Sofia, extrem de bucuroasă să devină soră mai mare

Vedeta va naşte prin cezariană. Fetița actriței, Sofia, s-a bucurat enorm când a aflat că mama ei este din nou însărcinată.

„Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta i-a zis Dragoş: Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale?

Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe”, a mai spus actriţa.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin este o mamă „destul de strictă” din anumite puncte de vedere: „Știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună”

Ioana Ginghină, despre concertul Shakirei și al lui Jennifer Lopez de la Super Bowl: „Dacă e vorba de o vedetă din America e voie să faci orice”

Dana Războiu, despre relația pe care o are cu primul ei soț: „Nimeni nu se căsătorește cu intenția de a divorța peste 3, 5 sau 15 ani”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete