Tichetul unic de transport, introdus din această toamnă în București

Călătoria cu metroul, tramvaiul sau autobuzul va fi mult mai simplă începând din această toamnă. Primăria Capitalei a luat hotărârea de introduce un tichet unic de transport prin care călătorii să aibă acces la toate mijloacele de transport în comun.

Cum funcționează tichetul unic de transport?

Tichetul unic de călătorie va permite călătorilor să circule cu mai multe mijloace de transport în comun, inclusiv cu microbuzele firmelor private care vor circula pe traseele către localităţile din Ilfov, fără a mai fi nevoiți să cumpere bilete diferite. Măsura a fost anunțată de primarul Capitalei, Gabriela Firea, imediat după festivitatea de semnare a acordului de constituire a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov, potrivit digi24.ro.

„Împreună cu Metrorex şi CFR, vom implementa începând din această toamnă programul tichetului unic de transport. Acest bilet unic va putea să se adreseze atât companiilor de stat, RATB, Metrorex, CFR, dar şi societăţilor care au fost create de către UAT-uri, precum şi firmelor private', a declarat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu a făcut alte precizări cu privire la tichetul de călătorie, această măsură urmând să fie implementată treptat.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cod galben de caniculă în 9 județe din țară

Românii s-ar putea bucura de o nouă minivacanță. Când vor fi acordate zilele libere?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri