Tibi Ușeriu a fost transportat de urgență la spital – Cum se simte ultramaratonistul

tibi-useriu

Tibi Ușeriu a fost la un pas de victorie, însă, din păcate, a părăsit competiția Yukon Arctic Ultra după ce a suferit degerături la picioare.

Ultramaratonistul a fost transportat la spital cu un elicopter, potrivit mediafax.ro.

Duminică, Tibi Ușeriu a luat startul Yukon Arctic Ultra.

Yukon Arctic Ultra este un maraton dificil care are loc în fecare an, în luna februarie, în Canada. Competiția constă în parcurgerea 700 de kilometri prin păduri şi teren accidentat, la temperaturi care ajung până la -50 de grade.

Tibi Ușeriu aleargă 700 km pentru Via Transilvanica!

Tibi Useriu aleargă 700 km pentru Via Transilvanica la Yukon Arctic Ultra!Tibi dedică această nouă provocare drumului care unește: Via Transilvanica! Astfel, Yukon va deveni în curând cel mai nordic punct de pe planetă unde ajunge să fie cunoscut Drumul. Povestea Via Transilvanica a început anul trecut cu primii 140 km marcați cu borne și semne indicatoare. Împreună cu Tibi, ne dorim să realizăm și să deschidem publicului acest traseu de 1000 km cât mai repede cu putință și de aceea vă chemăm să ne fiți alături și să contribuiți fiecare. Via Transilvanica are nevoie de voi, Tibi are nevoie de susținerea voastră, până la capăt!Pentru contribuții, puteți intra aici: https://www.viatransilvanica.com/contribuieTasuleasa Social îți mulțumește de pe acum!

Publicată de Tasuleasa Social pe Miercuri, 30 ianuarie 2019

Ultramaratonistul a reușit să parcurgă aproximativ 80 de kilometri în primele 24 de ore, la temperaturi de -38 de grade. Însă a fost nevoit să încheie prematur cursa Yukon Arctic Ultra după ce a suferit degerături la degetele piciorului drept.

Tibi Ușuriu a fost transportat de urgență la spital – Cum se simte ultramaratonistul

“Dragi susținători, din păcate, acest telefon – așteptat cu sufletul la gură – ne-a adus vești foarte proaste: Tibi a suferit degetături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs și încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul. Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi. Din păcate, această cursă s-a oprit aici. Mulțumim din suflet pentru susținere!”,  au anunţat pe Facebook reprezentanţii Asociaţiei Tăşuleasa Social.

Tibi la Yukon Arctic Ultra. Final.

Dragi susținători, Din păcate, acest telefon – așteptat cu sufletul la gură – ne-a adus vești foarte proaste: Tibi a suferit degetături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs și încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul.Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi.Din păcate, această cursă s-a oprit aici. Mulțumim din suflet pentru susținere!

Publicată de Tasuleasa Social pe Luni, 4 februarie 2019

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri