Tibi Clenci, scos din juriul „Bravo, ai stil”. Schimbare importantă, după ce emisiunea a fost mutată de la Kanal D

Tibi Clenci nu mai face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil', care va fi difuzată din 2 aprilie la Kanal D2. La masa juriului, în sezonul 8 rămân Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Trei membri ai juriului se vor afla şi în acest nou sezon alături de concurentele emisiunii, devenind pentru acestea adevăraţi mentori. În cel de-al optulea sezon, la masa Juriului nu se va mai afla însa Tibi Clenci, celebrul fotograf international, care a împărtăşit din experienţa sa în domeniul artei fotografiei şi le-a ghidat pe concurente în cel de-al şaptelea sezon al show-ului, anunță kanald.ro.

„A fost o experienţă cu totul specială, pentru că sunt un artist, un performer, care apreciază actul artistic în toate manifestarile lui. În acelaşi timp, m-am simtit onorat să le fiu alături, ca mentor, unor tinere care şi-au dorit să evolueze din punct de vedere stilistic şi nu numai.

Mă voi implica mai departe în proiecte care ţin de activitatea mea internatională şi le doresc succes noilor concurente care vor păşi în platoul noului sezon Bravo, ai stil', a spus Tibi Clenci.

tibi-clenci-nu-mai-e-la-bravo-ai-stil-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Emisiunea „Bravo, ai stil', mutată de la Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil’ nu va mai fi difuzată la Kanal D, ci la Kanal D2, noul post de televiziune care va emite din 2 aprilie, ziua când și show-ul prezentat de Ilinca Vandici revine pe micul ecran.

Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului inspiraţional „Bravo ai stil!’, cu o ediţie specială, in premieră, duminică, de la ora 19:00. Statia Kanal D2 va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă.

„Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. Bravo, ai stil , o emisiune fashion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2. E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV.

Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi’, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete