Natașa Raab a dispărut din lumina reflectoarelor din cauza problemelor de sănătate: „S-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea”

Natașa Raab a dispărut complet din lumina reflectoarelor, după problemele de sănătate cu care se confruntă. Actrița era îngrijită de o doamnă, iar colegii de la teatru nu mai știu nimic de ea.

În vârstă de 69 de ani, Natașa Raab are probleme de sănătate care s-au agravat. După ce a fost diagnosticată cu Parkinson, boala i-a afectat vorbirea și mersul. Colegii de la teatru și vecinii nu mai știu mai nimic de ea. Un vecin a declarat pentru Playtech că Natașa s-ar fi mutat în Băilești la Viki, în casa doamnei care o îngrijește.

„Lumea vorbește, pe aici, prin Craiova, că a rămas la țară, undeva, la Băilești, la aer curat, în căsuța femeii care o îngrijește de câțiva ani. A luat-o de aici, din apartamentul de bloc, pentru a putea să o supravegheze nonstop, împreună cu soțul ei. Dar ar trebui să îi lase telefonul deschis, ca să nu mai fim îngrijorați. Chiar dacă nu mai poate vorbi, am afla totuși și noi de la cei care o îngrijesc cum se mai simte. Am putea să îi trimitem și noi un gând bun, contează enorm când ești bolnav. Ultima oară când am văzut-o, acum vreo doi ani, se sprijinea în două bastoane, mi-a zis că nu se simte bine.'

natasa-raab-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Actorul Florin Zamfirescu a declarat pentru aceeași sursă că a mai încercat să o sune pe Natașa Raab, actrița cu care a jucat în serialul românesc „Inimă de țigan', însă nu a reușit să ia legătura cu ea. El a vorbit ultima dată cu actrița anul trecut, în aprilie, de ziua lui.

„Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!', dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune. De atunci, să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!', a declarat actorul.

Într-un interviu pentru ego.ro, în vara anului trecut, prietena de suflet a Natașei Raab a vorbit despre starea de sănătate a acesteia.

„Natașa este cu noi, la căsuța noastră de la țară, la aer curat. O serbăm cu tort, pui la cuptor, turtițe calde și cu ardei copți. Boala stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat. Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră. De fapt, acum toți medicii ridică din umeri, oriunde te-ai duce. Mai bine mori decât să ajungi prin spitale', a spus prietena actriței.

Natașa Raab e una dintre cele mai apreciate actrițe în România, ea fiind cunoscută publicului larg și pentru personajul Coana Chiva, dintr-o reclamă la iaurt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete