Băiețelul lui Dani Oțil a făcut senzație în platoul de la Super Neatza. Momentul savuros dintre îndrăgitul prezentator și fiul său

Micuțul Luca Tiago a făcut senzație pe platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. În timp ce tatăl lui prezenta concursul Viză de America, băiețelul a intrat în cadru și a furat toată atenția, stârnind hohote de râs.

Luca Tiago a cucerit publicul cu o apariție adorabilă la TV. În timp ce Dani Oțil prezenta concursul Viză de America, alături de colegii lui, Răzvan, Florin Ristei și Ramona Olaru, băiețelul a intrat în platou, ținând în brațe o minge și a furat imediat toate privirile stârnind hohote de râs. Blonduț, cu ochii albaștri și îmbrăcat într-o salopetă albă, Tiago este adorabil.

dani-si-tiago-super-neatzaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 15

„Psst, du-te la maică-ta', i-a spus imediat Dani, încercând să fie atent la cameră, dar Tiago era hotărât să se joace cu tatăl lui, căruia tot îi arunca mingea.

„ Se pare că în acest studio, pe această scenă cu sticlă poate să intre oricine dezbrăcat. Tata e la serviciu, nu ne jucăm când suntem la serviciu. Du-te, du-te la maică-ta și spune-i să te dea la medicină că tati lipsește puțin', a încercat Dani, în glumă, să-l convingă pe micuț să iasă din platoul.

Dialogul savuros a continuat între Dani și fiul lui, dar și cu colegii lui, care au râs copios. „Tata, ai păr, eu încep să nu mai am, din cauza…', arătând spre copil și mama lui. La un moment dat, Dani a cedat și i-a aruncat mingea, Tiago a plecat după ea, dar s-a întors repede cu mingea la tatăl lui.

Ba mai mult, Dani a glumit pe seama privirii fiului său, pe care l-a comparat cu Răzvan. „Tata, ai fix fața lui Răzvan din prima zi de facultate. Exact așa a intrat', i-a mai spus Dani fiului ei. În ajutor lui Dani, i-a sărit Răzvan care a luat mingea și a aruncat-o și el prin platoul, dar Tiago nu a vrut să meargă după ea fără tatăl lui, spre amuzamentul celor din studio.

„Vrea să i-o dai tu', a spus Ramona printre hohote de râs, arătând spre minge.

„Doamna blondă, luați-vă doamna odrasla că nu facem circ. Pa, tata', a spus Dani, în timp ce Tiago a fugit în brațele mamei lui.

Cum s-au cunoscut Dani și Gabriela Oțil

Dani Oțil și Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul din România. Ei s-au căsătorit în 2021, după ce prezentatorul a cerut-o de soție pe o plajă exotică. Tot în acest an au devenit părinții unui băiețel fermecător, pe nume Luca Tiego.

Gabriela Oțil a povestit că l-a cunoscut pe Dani Oțil, fix în redacția de la Antena 1t, după ce venise la emisiune să prezinte rochii de mireasă.

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea', a răspuns Gabriela Oțil la întrebarea „Cum l-ai cunoscut pe Dani Oțil?'.

Între Dani Oțil și soția lui, Gabriela Oțil este o diferență de vârstă de 12 ani. Îndrăgitul prezentator are 42 de ani, fiind născut pe data de 24 august 1980, iar frumoasa lui soție are vârsta de 30 de ani, fiind născută pe 22 noiembrie 1992.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul pe 24 octombrie. Luca Tiago a fost creștiant, iar la evenimentul unic au participat prietenii, familia și apropiații.

Citește și:

Cum arăta Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, înainte de a deveni celebră

Gabriela Prisăcariu, un nou conflict în mediul online: „Hai că îți trimit niște'

Gabriela Prisăcariu Oțil, plină de nervi. Acuzată că nu se ocupă cum trebuie de Tiago: „Știu mai multă medicină decât toți medicii'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete