Gabriela Prisăcariu Oțil, plină de nervi. Acuzată că nu se ocupă cum trebuie de Tiago: „Știu mai multă medicină decât toți medicii”

Gabriela Prisăcariu Oțil este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară. Aceasta este mămica unui superb băiețel născut în septembrie 2021. Soția lui Dani Oțil postează uneori imagini cu Tiago, dar și aspecte care țin de îngrijirea sa.

Recent, frumușelul cu gropițe a împlinit șase luni, motiv pentru care Gabriela și Dani Oțil au trecut la o nouă etapă în dezvoltarea acestuia, și anume diversificarea. Ei bine, modelul are foarte mulți urmăritori pe rețelele sociale și de aceea împărtășește uneori cu aceștia imagini din viața lor personală.

Cum era de așteptat, Gabriela a primit aprecieri, dar și critici din partea internauților care au „certat-o' că nu-l hrănește pe micuț corespunzător. Soția lui Dani Oțil a răbufnit și nervoasă le-a transmis acestora un mesaj.

„Mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Deci jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș, pentru că cumva toate mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm.

Deci da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nuci, caju, alune pentru că așa scapă de riscul ca el să facă mai târziu alergii. Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine, voi faceți ce e mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi', a spus Gabriela Prisăcariu Oțil în mediul online, scrie Libertatea.

Aceasta a precizat faptul că mâncarea este pasată, dar și că se gândește să nu-l mai expună pe micuț chiar dacă va primi din nou mesaje răutăcioase.

„Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește. Mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic din ce ține de el. Pe urmă o să primesc mesaje, de ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el. Sau ce alte mesaje mai primeam la început când nu îi postam fața și nu postam nimic cu el', a adăugat soția matinalului de la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete