Thomas Markle, discuție aprinsă cu prințul Harry. Ce s-a întâmplat imediat după convorbirea telefonică a celor doi?

Relația lui Thomas Markle cu familia regală britanică este în continuare una delicată, de-a lungul timpului ieșind la iveală o mulțime de detalii referitoare la neînțelegerile dintre acesta și Meghan Markle sau prințul Harry. Într-un interviu recent, Thomas Markle a declarat că a purtat o discuție aprinsă cu prințul Harry, gestul făcut de tatăl lui Meghan Markle în urma convorbirii telefonice luându-l prin surpindere pe ducele de Sussex.

Thomas Markle a vorbit despre conflictul care a apărut după ce acesta a apelat la ajutorul paparazzilor pentru a-și îmbunătăți imaginea publică. Gestul acestuia i-a înfuriat pe cei din familia regală britanică, iar prințul Harry a reacționat imediat după acest incident.

Thomas Markle, discuție aprinsă cu prințul Harry

După scandalul apărut înainte de nunta regală, prințul Harry l-a sunat pe Thomas Markle pentru a-i reproșa cele întâmplate. Tatăl ducesei de Sussex a povestit că prințul Harry a fost îndreptățit să îl sune și să îi reproșeze că a contact presa, având în vedere că înainte de acest incident, ducele de Sussex l-a atenționat pe Thomas Markle să nu colaboreze cu paparazzi pentru că acest lucru nu va face altceva decât să îi aducă numai probleme.

Deși a considerat că prințul Harry a avut toate motivele să fie supărat, Thomas Markle a declarat că a purtat o discuție aprinsă cu acesta și că la final i-a închis telefonul, deranjat de faptul că ducele de Sussex nu a ținut cont de intervenția chirurgicală pe care o suferise, potrivit dailymail.co.uk. Astfel, Thomas Markle a considerat gestul prințului Harry ca fiind nepoliticos, menționând că acesta ar fi trebuit să ia în calcul că se recupera dupa atacul de cord pe care îl suferise.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 13 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Meghan Markle nu pleacă niciodată în călătorie fără acest lucru. Ce nu îi lipsește din bagaj?

Cum arată Adelina Pestrițu la o săptămână după ce a născut?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete