Meghan Markle nu pleacă niciodată în călătorie fără acest lucru. Ce nu îi lipsește din bagaj?

Meghan Markle s-a aflat în atenția presei încă dinainte ca aceasta să devină soția prințului Harry, ceea ce a făcut ca o mulțime de lucruri despre viața sa personală să devină cunoscute publicului. Dacă înainte de a deveni ducesă de Sussex aceasta a dezvăluit detalii despre dietă sau despre programul ei zilnic, într-un interviu mai vechi, Meghan Markle a vorbit despre lucrul care nu îi lipsește niciodată din bagaj atunci când pleacă în călătorii.

Pentru că acum face parte din familia regală britanică, Meghan Markle va fi nevoită ca pe lângă lucrurile pe care le împacheta în mod normal în bagaj să pună și câteva haine negre, pentru acele situații neprevăzute. În mod normal, bagajul este făcut ținând cont de destinația aleasă pentru călătorie, dar indiferent de locul în care merge, Meghan Markle nu uită un anumit lucru.

Meghan Markle nu pleacă niciodată în călătorie fără acest lucru

În urmă cu ceva timp, Meghan Markle a dezvăluit că înainte de a pleca într-o călătorie are întotdeauna grijă ca din bagajul de mână să nu lipsească un produs pentru curățarea mâinilor. Fie că este vorba despre un gel antibacterian, fie că folosește șervețele umede, ducesa de Sussex nu pleacă niciodată la drum fără un astfel de produs care să țină microbii la distanță.

“Nu sunt o germofobă, dar când ajung într-un avion folosesc mereu șervețele umede sau un spray de curățare pentru a șterge totul: micul televizor, tava de serviciu, butoanele din avion.”, a spus Meghan Markle, potrivit thesun.co.uk.

Ducesa de Sussex mărturisea în trecut că obiceiul ei îi făcea pe colegii alături de care călătorea să o privească puțin ciudat, dar că efortul merita pentru a-și proteja sănătatea. Având în vedere că Meghan Markle este foarte atentă atunci când vine vorba despre curățenie, există mari șanse ca obiceiul ei de a avea mereu în preajmă o soluție antibacteriană să se fi păstrat și după căsătoria cu prințul Harry.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: northfoto.com

Citește și:

Un mare actor și-a anunțat retragerea: Gata! E suficient… mi-a ajuns!

Cum arată Adelina Pestrițu la o săptămână după ce a născut?

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 10 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete