Theo Rose: „Am apelat la psihoterapie și atunci mi s-au explicat niște chestii”

Nu de puține ori, cântăreața Theo Rose (24 ani) s-a confruntat cu stări de anxietate, pe care a reușit să le accepte și să le gestioneze cu ajutorul unui terapeut. Totul a început acum trei ani, când s-a lovit de câteva situații neașteptate. 

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Theo Rose a povestit deschis despre o perioadă dificilă prin care a trecut și pe care a reușit, în final, să o gestioneze: m-am lovit de niște situații care m-au făcut să simt imprevizibilitate, încrederea de sine mi-a fost clătinată, eram comparată cu ceilalți…', s-a destăinuit artista. 

Cântăreața a început să cocheteze cu muzica de la o vârstă fragedă, având-o pe sora ei drept model, apoi concursurile de muzică populară și premiile obținute i-au confirmat că are talent. Artista a început, pe parcurs, să studieze și muzica ușoară.

De-a lungul timpului, Theo Rose a colaborat cu artiști cunoscuți, printre care DJ Project, Whats Up, Florin Salam sau Jador. A avut nenumărate apariții tv, printre care coprezentatoare la matinalul Vorbește lumea' și concurentă la emisiunile Te cunosc de undeva' și Bravo, ai stil!'

Anxietatea i-a dat de furcă la petreceri 

Theo Rose a fost cea care a cântat la cel mai important eveniment al cântărețului Liviu Teodorescu, petrecerea nunții sale. După multe cântări și filmări toată vara, oboseala și-a spus cuvântul în fața artistei căreia i s-a făcut rău în timpul spectacolului.  

La podcast, îndrăgita cântăreață a recunoscut că nu va uita prea curând ce s-a întâmplat la una dintre petrecerile din vara asta: am fost onorată că (n.r. Liviu Teodorescu) și-a dorit să merg să-i cânt la nuntă. Am luat microfonul și cu voma în gât am cântat bine tot setul. Am dus foarte bine până la capăt. Ce s-a întâmplat a fost de la anxietate', i-a spus Theo Rose lui Damian Drăghici. 

Citește și: „A fost foarte greu să accept că…' Cum a reușit Theo Rose să treacă peste stările de anxietate

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete