Oana Radu, dezvăluiri cutremurătoare despre momente din viața sa: „Am fost în iad”

Oana Radu este una dintre artistele devenite celebre în urma participării sale la emisiunea „Vocea României'. De-a lungul timpului, cântăreața a întâmpinat o mulțime de probleme din cauza kilogramelor în exces și a suferit o depresie majoră când iubitul său a fost incendiat și a pierdut lupta cu viața.

Oana Radu este căsătorită acum cu Cătălin Dobrescu, însă a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare referitoare la trecutul său. Ea a declarat la „Teo Show' că a fost una dintre victimele violenței verbale, dar și fizice din cauza unor relații toxice. Din nefericire, cântăreața se simțea prinsă într-un cerc vicios și nu putea să iasă de acolo.

„Am intrat la un moment dat în niște relații greșite, pentru că atunci când nu te place cine vrei tu, accepți ce se poate. Eu am fost în iad. Acele senzații pe care le ai sunt iadul pe Pământ. Am avut parte de violență fizică și verbală.

N-am făcut nimic, am stat acolo. N-am plecat. La vârsta pe care o aveam atunci credeam că oamenii se pot schimba. Atunci nu aveam încrederea că o să poată să mă iubească cineva vreodată, din cauza frustrărilor pe care le aveam', a mărturisit Oana Radu.

Din nefericire, aceste evenimente și-au pus grav amprenta pe sufletul și pe mintea ei, astfel că timp de doi ani s-a luptat cu anxietatea. Cel mai greu moment din viața sa a fost când și-a pierdut iubitul în vârstă de 30 de ani după ce a fost incendiat de un vecin.

„Pentru mine au fost 2 ani de anxietate. Cel mai dur moment din viața mea are legătură cu moartea lui Alin (fostul iubit), deși la momentul respectiv nu am reușit să-mi exprim foarte bine durerea, nici eu nu înțelegeam ce se întâmplă. Eram atât de șocată de ceea ce trăiam, eram pe calmante, cumva mă simțeam vinovată că eu trăiesc și el nu', a mai spus cântăreața la „Teo Show'.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete