„A fost foarte greu să accept că…” Cum a reușit Theo Rose să treacă peste stările de anxietate

Theo Rose (24 ani) este una dintre puținele artiste care fac show în aparițiile tv. Cântăreața, deși e mereu zâmbitoare și pusă pe glume oriunde se află, nu de puține ori s-a confruntat cu stări de anxietate, mai ales că a crescut cu ideea că nu o poate speria nimic. 

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Theo Rose, pe numele ei real Maria Teodora Diaconu, mărturisește că ceea ce i s-a întâmplat în copilărie îi provoacă anxietate în viața de adult. Fiind un copil conștient, atunci când existau tensiuni în familie, artistei îi era teamă ca părinții să nu se despartă, chiar dacă ei nu au plănuit niciodată asta: acum, îmi controlez stările de anxietate. Am în fiecare zi. A fost greu să accept că eu am așa ceva. Am crescut cu principiul ăsta, că sunt o fată zdravănă de la țară, că pe mine nu mă sperie nimic… și nu e așa. Ești slab în fața multor chestii', a povestit cântăreața. 

Cu ajutorul unui terapeut, Theo Rose a reușit să-și gestioneze anxietățile de zi cu zi: m-am lovit de niște situații care m-au făcut să simt imprevizibilitate, încrederea de sine mi-a fost clătinată, eram comparată cu ceilalți…', s-a destăinuit artista. 

Cântăreața a început să cocheteze cu muzica de la o vârstă fragedă, având-o pe sora ei drept model, apoi concursurile de muzică populară și premiile obținute i-au confirmat că are talent. Artista a început, pe parcurs, să studieze și muzica ușoară.

De-a lungul timpului, Theo Rose a colaborat cu artiști cunoscuți, printre care DJ Project, Whats Up, Florin Salam sau Jador. A avut nenumărate apariții tv, printre care coprezentatoare la matinalul Vorbește lumea' și concurentă la emisiunile Te cunosc de undeva' și Bravo, ai stil!'

Emisiunea de fashion, experiența vieții ei 

Până să ajungă acolo, celebra cântăreață nu doar că nu o urmărea, dar nici nu-și dorea să participe la Bravo, ai stil!'. La podcast, Theo Rose a povestit cum a acceptat invitația de a lua parte la un show cunoscut, anul trecut: nu știam nimic despre fashion, cum să mă asortez. Eu am câștigat cel mai mult cu felul meu de a fi. La Bravo, ai stil! a început, cu adevărat, totul pentru mine, deși în industrie sunt de la 15 ani', a recunoscut artista. 

Citește și: Theo Rose: „Am apelat la psihoterapie și atunci mi s-au explicat niște chestii'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete