Testări gratuite de Ziua Mondială a Osteoporozei

Testări gratuite de Ziua Mondială a Osteoporozei

Evenimentul dedicat osteoporozei se va desfăşura pe parcursul a trei zile, începând cu 19 octombrie.

Astfel, la conferinţa de vineri, de la Crystal Pallace Ballrooms se vor întâlni 150 specialişti din diferite ramuri ale medicinei: medicină de familie, reumatologie, endocrinologie, ortopedie, medicină internă, getriatrie, gerontologie, balneofiziokinetoterapie şi recuperare medicală. 

Pe 20 octombrie, tot la Crystal Pallace Ballrooms, între orele 10.00 şi 16.00, persoanele diagnosticate cu osteoporoză vor putea participa gratuit, la conferinţa de informare medicală.

Participanţii vor putea face gratuit testări pentru măsurarea riscului de fractură la standul Servier şi test de screening pentru determinarea densitometriei osoase cu ajutorul ultrasunetelor.

În plus, aceştia vor primi vouchere cadou pentru un consult endocrinologic gratuit şi 50% reducere la testul Dexa (Osteodensitometrie) pentru 3 segmente. 

Pe 21 octombrie, bucureştenii sunt invitaţi la  „Mişcarea împotriva osteoporozei”, de la 11.00 la 14.00, în Parcul Lumea Copiilor. Aici va avea loc un program special de activităţi fizice adaptat persoanelor cu osteoporoză.

Pe lângă invitaţia la sport, publicul va putea asista şi la concertul de folk de munte autentic al trupei CALEnDAR, urmat de un scurt spectacol cu majorete şi o demonstraţie de dans a Şcolii Espansivo.

De asemenea, aici se vor efectua iar testări gratuite, pentru măsurarea riscului de fractură.  Pentru înscriere, trimiteţi un email la evenimente@houston.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri