Teo Trandafir, detalii despre Maia și iubitul ei: „Ia decizii în ceea ce o privește”

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare din România. Aceasta se bucură de o carieră fantastică, iar pe plan personal se consideră o femeie împlinită.

Teo Trandafir are o fiică, Maia, care în curând va deveni majoră. Tânăra are un iubit pe care l-a prezentat mamei sale, însă cunoscuta vedetă nu vorbește prea mult despre idila lor. Recent, Teo a oferit într-un interviu câteva detalii despre relația fiicei sale.

„Nu îmi place să vorbesc despre viața privată a cuiva care nu este de față și nu poate infirma lucrurile pe care le spun. Nu pot să spun că l-am cunoscut în măsura în care l-a cunoscut ea. Opiniile mele diferă, din motive evidente, de opiniile ei în legătură cu aceeași persoană', a declarat Teo pentru Click!.

Cât despre faptul că Maia va deveni majoră, Teo Trandafir a mărturisit că acest lucru nu va schimba multe în relația lor. Parcursul educațional al fiicei sale este deja stabilit. Maia va absolvi liceul și își va continua studiile la o universitate din afară. De-a lungul anilor, educația și comunicarea mamă-fiică a fost extrem de eficientă, motiv pentru care indiferent de distanță, prezentatoarea TV își va susține fiica în alegerile pe care le va face pentru viitorul ei.

„Faptul că ea face majoratul nu are legătură cu deciziile pe care ea le ia de niște ani. Majoratul este ca un fel de Revelion pentru noi, trecem dintr-un an în altul, dar asta nu înseamnă că la ora 0.00 a respectivei zile totul se va da peste cap. Avem planuri făcute, ea merge la o școală care o susține.

Cred că majoratul o va stresa mai degrabă pe ea, pentru că va trebui să ia decizii în ceea ce o privește și să răspundă pentru ele. Nu va mai veni mama să o ajute și, de ce să mint, în ultimul timp nici nu prea a mai avut nevoie', a mai spus Teo Trandafir pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete