Flick – Domnul Rimă va fi tată pentru prima oară

Flick, cunoscutul om de radio, a dat o veste neașteptată fanilor săi de pe rețelele de socializare: va deveni tătic. Alături de soția lui, Denisa Filcea, el așteaptă primul lor copil.

Flick este cunoscut mai ales ca Domnul Rimă, pentru că reușește să creeze rime în timp-record. Sebastian Andrei Filcea a lucrat mult timp la radio, însă a decis să renunțe la această parte a carierei lui în detrimentul altor proiecte profesionale. „Am avut 11 ani de radio la Zu și este cea mai lungă chestie, este cea mai longevivă chestie pe care am făcut-o în viața asta', a povestit el în cadrul podcastului „Acasă la Măruță'.

Acesta s-a căsătorit cu Denisa Filcea, câștigătoare a concursului de frumusețe Miss Planet 2019, dar și antreprenoare în domeniul dezvoltării personale. Cei doi au anunțat vestea sarcinii prin câteva imagini emoționante, însoțite, cum altfel?, de câteva versuri.

Un vis, un dor, o rugăciune,
O bucurie, o dorință

Au reușit printr-o minune
Să prindă viață într-o ființă.

Tu ne-ai adus cea mai frumoasă
Manifestare a iubirii.
Te așteptăm cu drag acasă
Aici, în zodia fericirii.'

Flick: „Împreună e cuvântul/ Care-nvârte tot Pământul'

Flick și Denisa Filcea s-au cunoscut în perioada pandemiei și au decis foarte repede să se căsătorească, spre surprinderea tuturor. De altfel, și căsătoria a fost făcută în secret, în Grecia, urmată de o petrecere la Oradea, orașul natal al Denisei. „Am avut noroc cu pandemia, pentru că Denisa a purtat mănuși chirurgicale, să nu se vadă inelul', a povestit Flick.

„Nu m-am căsătorit, pentru că m-am uitat la ceas sau mi s-a părut mie fancy să mă căsătoresc. Așa am simțit și pentru mulți poate că e o nebunie că am luat-o de mână și am dus la Istanbul sau pe plajă în Creta, după 3 luni, și ne-am căsătorit. Pentru mine n-a fost o nebunie', a completat el.

Flick si Denisa insarcinataSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Irina Fodor răspunde zvonurilor legate de o relație cu Ștefan Bănică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete