Teo Trandafir, dezvăluiri cutremurătoare despre o perioadă dificlă din viața ei și a Maiei: „Nu înțelegeam ce m-a lovit”

De aproape trei decenii, Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră. Recent, aceasta a dezvăluit care a fost cea mai dificilă perioadă din viața ei.

Teo Trandafir a acordat un interviu pentru Life.ro, abordând un subiect destul de sensibil din viața ei. Prezentatoarea TV a povestit cum au fost primele clipe cu Maia, fiica sa adoptată, care acum este o frumoasă tânără adolescentă. Carismatica Teo a simțit că a fost lovită de ceva, nu știa ce să facă cu un bebeluș care depindea în totalitate de ea.

„Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată. A venit ca trăsnetul. M-am trezit cu o făptură care nu știa să mănânce, să meargă, să vorbească. Mi-am dat seama că nu poate face toate aceste lucruri. M-a izbit și faptul că adopția este o chestie ireversibilă.

Mă gândeam că fiica mea nu va crește niciodată. Mă trezeam dimineața și era la fel de mică precum în ziua precedentă. Mă uitam la alți copii, pe care îi vedeam mai rar, și aveam senzația că sunt mai mari, de fiecare dată îi vedeam altfel. Și copilul meu creștea, doar că eu, fiind alături de ea zi de zi, nu observam acest lucru', a declarat Teo Trandafir pentru Life.ro.

Deși nu a fost însărcinată cu Maia, Teo Trandafir a trecut prin toate etapele post-natale prin care trec proaspetele mămici. Mai mult decât atât, pe măsură ce Maia crește, totul devenea și mai dificil deoarece Teo trebuia să găsească un echilibru între cele două roluri: cel de mamă și cel de femeie de carieră.

„Au fost momente când mi s-a părut totul absolut imposibil. Aveam emisie zilnică, pretențiile erau foarte mari, până la studiouri făceam două ore și de la o vârstă încolo pretențiile Maiei creșteau. De la câteva luni nu suporta să îi facă altcineva baie, era obișnuită cu mine, de la doi ani nu mai dorea să mănânce decât ceea ce găteam eu, a sosit și vârsta la care nu mă lăsa să ies din casă și mă furișam plângând în fiecare zi ca să plec la serviciu.

Nu am fost scutită de nicio perioadă pe care orice altă mamă o trăiește. Un copil adoptat este un copil absolut normal cu aceleași etape de dezvoltare. Și eu, ca fiecare mamă, am făcut câte un pas în fiecare zi pentru educația, sănătatea, dezvoltarea Maiei, astfel încât acum este o splendoare de copil', a mărturisit aceasta.

Maia a aflat că este adoptată atunci când Teo Trandafir a considerat că fata înțelege ce înseamnă „adopția'. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV i-a explicat cât de importantă este pentru ea și cât de multă bucurie i-a adus în viață.

„Am știut că dacă îi spun așa cum știe ea să înțeleagă, va fi totul în regulă. Am făcut acest lucru când am simțit că ea este pregătită și când m-am simțit și eu pregătită să fac acest pas. I-am explicat cu toată onestitatea importanța ei în viața mea, că este soarele de pe cerul meu și că fără ea nu aș fi fost eu', a mai spus Teo Trandafir.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete