Teo Trandafir a împlinit 52 de ani! Fotografii cu prezentatoarea TV din cei 29 de ani de carieră

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a împlinit 52 de ani, iar aproape 30 dintre aceștia i-a dedicat unei cariere în fața telespectatorilor.

Teo Trandafir a împlinit 52 de ani! Fotografii cu prezentatoarea TV din cei 29 de ani de carieră

„În timpul tinereții eu am fost ocupată să fiu bătrână. Aveam mulți ani în plus, multe greutăți în plus, multe kilograme în plus, multe speranțe în minus.

Am început prin a fi bătrână, e trist. Dacă stau să mă gândesc, tinerețea a trecut pe lângă mine ca un fel de povară.

Dar romanța românească „dă-mi, Doamne, anii tinereții și mintea de acum” la mine se aplică.

Sunt în forma mea fizică maximă. Am înțeles cum se joacă jocul. Am înțeles de la început ce nu trebuie să fac și am pornit în acest joc știind că nu tot ce zboară se mănâncă”, mărturisea vedeta, în trecut, pentru Adevărul.

Teo Trandafir a absolvit cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine, secția arabă-engleză, dar nu a optat pentru o carieră în domeniul studiat. Încă din generală, în schimb, a descoperit că avea o pasiune pentru televiziune.

Teo Trandafir: „Îmi plăceau foarte mult emisiunile de divertisment”

„[…] În perioada aceea, unchiul meu și-a cumpărat televizor. […] Îmi plăceau foarte mult emisiunile de divertisment – o iubeam pe Margareta Pâslaru!

Și mă gândeam ce fericiți trebuie să fie oamenii ăștia pentru că îmi imaginam eu că pe ei îi coafează cineva care nu-i trage de păr și ei nu fac decât să cânte, să danseze și să se distreze toată ziua. Așa a intrat televiziunea în viața mea.”

29 de ani de carieră

După trei ani de radio, în 1994, Teo își începe cariera în TV cu emisiunea Bună Dimineața, România, de la Tele 7abc.

Trei ani mai târziu, Teo se mută la Antena 1, unde, alături de Mircea Badea, realizează și prezintă două dintre cele mai bune emisiuni de divertisment ale vremii, Dimineața devreme și Teo & Mircea Show.

În anul 2000, Teo ajunge la Pro TV, unde realizează emisiunea de succes care îi poartă numele. Show-ul a fost difuzat timp de șase ani.

După câțiva ani lucrând pentru posturile Prima TV și Romantica TV, în anul 2008, Teo renunță pentru un timp la televiziune.

În anul 2011, diagnosticată cu pancreatită, moderatoarea se află la un pas de a-și pierde viața. Își revine miraculos după trei luni de spitalizare.

Începând cu luna septembrie a anului 2013, Teo Trandafir decide să revină în televiziune, de data aceasta la Kanal D, unde prezintă emisiunea Teo Show.

Teo este mama unei fiice, Maia, în vârstă de 16 ani.

Foto: Arhiva Libertatea / Facebook

Citește și:

Care este cea mai mare frică a prezentatoarei de televiziune Teo Trandafir?

Ce frumoasă este fiica lui Teo Trandafir! Ce carieră își dorește Maia să urmeze? Nu vrea să calce pe urmele celebrei sale mame

Teo Trandafir, despre momentele dificile din viața ei: Am ajuns să mănânc o mandarină

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete