Tendintele in coafura primavara-vara 2009 – Accente sculpturale

In sezonul primavara-vara 2009, parul "priveste catre viitor". De la stiluri arhitecturale, interesante, inovatoare, pana la coafuri ce transmit optimism, bucurie, tendintele sunt simple, dar au o nota distincta de feminitate.

Chiar si coafurile pe par prins sau cocurile primesc tuse moderniste, prin "noduri" asimetrice sau artificii ce par a sfida gravitatia. In ciuda accentului modernist, se abandoneaza rigoarea din sezonul trecut, coafurile fiind mult mai usor de realizat si de finisat.

Principalele tendinte in coafura in sezonul primavara-vara 2009 sunt:

  • Accente sculpturale
  • Texturi pronuntate
  • Caderi in cascada
  • Coafuri lejere


Apa, elementul primordial, e lait-motiv in 2009.

"Fluiditatea" si "unduirile" ei sunt preluate si de coafurile trendului Accente sculpturale.

Astfel, parul completeaza perfect tinute vestimentare ale caror culori si croieli amintesc de tonurile si fluiditatea apei.

Tendinta Texturi pronuntate reflecta, de asemenea, relatia dintre moda si apa. Coafurile "Quiff" sunt asemenea valurilor care se sparg, in timp ce, in colectia lui Alexander McQueen, parul invaluie forma fetei.

In tendinta Caderi in cascada accentul cade pe buclele mari, bogate. Coafuri lejere este tendinta cea mai "cuminte" a sezonului: parul arata impecabil, sanatos si e lasat natural.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete