Tehnologie NASA la primul spital privat de oftalmologie din Romania

West Eye Hospital, oftalmologie

La West Eye Hospital se gaseste primul INTRALASE + STAR S4 IR din Romania, aparat ce foloseste cea mai avansata tehnologie LASER EXCIMER- iLasik, ultima tehnologie in materie de interventii cu laser, aprobata de NASA si FDA (United States Food and Drug Administration – Administratia pentru Alimentatie si Medicamente din SUA).

Tehnica iLasik este una din cele mai sigure si precise proceduri medicale, utilizata in lume la mai mult de zece milioane de cazuri, rezultatele fiind remarcabile, cu obtinerea unei vederi perfecte in 98% din cazuri. iLasik este chiar recomandata in rezolvarea cazurilor care au fost operate cu laser excimer si nerezolvate in mod optim. Studiile efectuate pe militari din armata americana tratati prin aceasta noua tehnologie au demonstrat ca, postoperator, un procent extrem de mare (aproximativ 95%) dintre ei a ajuns la vedere 100% sau peste, fara a mai avea nevoie de ochelari.

Potrivit Dr. Ioan Stefaniu, doctor in stiinte medicale, medic primar oftalmolog, „iLasik este o procedura ce remodeleaza imperfectiunile refractive ale ochiului prin ablatia corneei cu modificarea indicelui refractiv, reprezentand chintesenta progreselor tehnologice ale ultimilor zece ani, fiind o combinatie procedurala de electie, o metoda cu adevarat personalizata, unica prin componentele sale: Sistem Wave Scan Wave Front, Laser INTRALASE FS, Laser Excimer VISX STAR S4 IR si Procedeu Advanced Custom Vue. Interventia are loc la nivelul corneei (stratul anterior, transparent al ochiului), folosind o unda laser foarte precis dozata si directionata.

West Eye Hospital, oftalmologie West Eye Hospital, oftalmologie

Consultatii si investigatii complexe
West Eye Hospıtal Group (a carui activitate in domeniul oftalmologic a inceput in Turcia in anul 2004) si-a propus sa ofere prin intermediul spitalului din Bucuresti cele mai bune servicii de oftalmologie din Romania, la cele mai inalte standarde de calitate si prin intermediul unei echipe de medici de inalta competenta profesionala.

Echipa din Romania a West Eye Hospıtal este formata din zece medici de specialitate si coordonata de Dr. Ioan Stefaniu, Doctor in Stiinte Medicale, Medic Primar Oftalmolog, care isi desfasoara activitatea intr-un spital cu cinci cabinete de consultatie, cabinete de investigatii, sali pre si post-operatorii si cinci rezerve pentru pacienti. Primul spital privat de oftalmologie din Romania ofera consultatii, investigatii complexe (patologia corneei, cristalinului, retinei si glaucomului), interventii chirurgicale: cataracta, glaucom, chirurgie plastica oculo-orbitara, chirurgie refractiva LASER EXCIMER-ILASIK si oftalmo-chirurgie pediatrica.

Institutia, aflata pe Calea Vitan 137- 139, sector 3, Bucuresti, este cel de-al saptelea spital din lantul de spitale de oftalmologie West Eye Hospıtal Group, reprezentat la nivel mondial de cinci spitale in Turcia si unul in Irak.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri