Teatrul pentru copii, o nouă atracţie în Lumea lui Zorky

Teatrul pentru copii, o nouă atracţie în Lumea lui Zorky

Zorky’s Planet
Gândit pentru a asigura cât mai multe variante de distracţie pentru întreaga familie, în Zorky’s Planet se află un loc de joacă pentru pitici cu tobogan gonflabil, labirint, tiroliană, piscină cu bile, turnuri cu bile, plasă elastică; jocuri electronice şi mecanice, maşinuţe tamponabile, carusele, trenuleţe si multe altele.

Toate aparatele sunt de cea mai bună calitate, importate de la renumiţi furnizori din Italia, Anglia şi Germania, oferind o siguranţă maximă.

În fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, copiii şi părinţii acestora se pot distra la piesele de teatru găzduite de Zorky’s Planet, din AFI Palace Cotroceni. Spectacolele şi şedinţele de pictură pe faţă oferite de organizatori sunt gratuite.

Dezvoltatorul conceptului Zorky’s Planet, compania Britta Trading, cu o experienţă relevantă în crearea de locuri de joacă indoor pentru copii, a adus pentru prima dată în România sistemul american de operare, bazat pe carduri. Această modalitate de acces la jocurile electronice este modernă şi uşor de folosit, atât de catre copii, cât şi de către părinţi.

Zorky’s Planet Zorky’s Planet

„Întreg proiectul Zorky’s Planet a izvorât dintr-un sentiment pe cât de simplu, pe atât de profund, dragostea pentru copii. Am creat Zorky’s Planet pentru că ştim cât de important este să oferim copiilor locuri în care să se poată juca în siguranţă deplină, într-o atmosferă de relaxare şi distracţie.

Am acordat atenţie fiecărui detaliu şi am ţinut cont de latura educaţională a jocului şi de importanţa lui în dezvoltarea copiilor. Teatrul de sâmbătă, jucat de actori foarte buni, este un plus de veselie, mai ales că îi distrează până şi pe părinţi. Toţi copiii iubitori de poveşti, muzică şi dans sunt invitaţi, iar seria de surprize şi de noutăţi din Zorky’s Planet nu se încheie aici”, declară Lucia Prăjişteanu, General Manager Britta Trading.

Zorky’s Planet vă aşteaptă în vizită! Fiţi cu ochii în patru pentru că MAREA SURPRIZĂ A LUI ZORKY SOSEŞTE CURÂND!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri