Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” prezinta „Romeo&Julieta”

Dupa succesul deosebit al spectacolului „Romeo si Julieta” in distributie romano-maghiara din cadrul Bienalei – Festivalul Cultural al Maghiarilor de la Budapesta din octombrie 2009, Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” si Teatrul de Opereta si Musical din Budapesta prezinta pe scena TNO musicalul „Romeo si Julieta” in distributie bilingva.

Spectacolul va avea loc pe 20 si 21 februarie 2010 si reuneste pe aceeasi scena artisti romani si maghiari intr-un spectacol jucat in doua limbi.

Astfel, personajele familiei Capulet (cu exceptia personajului Tybalt, care va fi interpretat de Ernest Fazekas) vor fi interpretate de cei care le dau viata si in montarea de la Budapesta, iar familia Montague va fi alcatuita din actorii Teatrului National de Opereta. Doua personaje au un statut special: Printul din Verona, interpretat de actorul maghiar Imre Sebastian si Preotul, interpretat de Demeter Andras, care vor juca atat in romana cat si in maghiara.

Spectacolul urmareste sa reediteze succesul evenimentului similar de la Budapesta, primit cu multa caldura de catre public si cu aplauze in picioare timp de douazeci de minute, care au rasplatit deopotriva efortul si talentul artistilor si al realizatorilor.

DISTRIBUTIA:
Romeo – Jorge (George Papagheorghe)

Julieta – Vágó Bernadett

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri