“Te-am iubit…” A apărut trailerul de la Sezonul 6 din Outlander: fanii sunt șocați

Sezonul 6 din Outlander apare în curând dar trailerul arată câteva secvențe care lasă loc multor interpretări. Ce se întâmplă cu Jamie și Claire? Se despart?

“Te-am iubit…” A apărut trailerul de la Sezonul 6 din Outlander: fanii sunt șocați

Așteptarea fanilor serialului Oulander e pe cale să ia sfârșit: de curând a apărut un nou trailer, de data aceasta mult mai edificator, despre intriga sezonului 6. Din păcate, acest trailer mai mult a agitat spiritele…

Reprezentanții casei de producție au oferit o primă privire, destul de dramatică asupra noului sezon din Outlander înainte de a lansa data oficială a serialului: este 6 martie.

Noile episoade vor relua acțiunea de unde ne-am oprit, Claire (Caitriona Balfe) și Jamie Fraser (Sam Heughan) trăind sub amenințarea continuă a Războiului dintre Nord și Sud. Casa lor pe care au numit-o Fraser’s Ridge aflată în Carolina de Nord, este locul unde se întâmplă întreaga acțiune, aici cuplul este pregătit să se confrunte cu mai multe amenințări din partea forțelor externe dar și din interiorul comunității. Odată cu distribuirea trailerului, casa de producție a spus: „Așteptarea s-a încheiat! Iată trailerul oficial pentru Outlander Sezonul 6, care va avea premiera pe 6 martie pe STARZ'. Câteva frânturi de imagine din acest clip prezic vremuri dificile pentru personajele atât de îndrăgite. Se spune: „Schimbarea necesită curaj. Libertatea necesită sacrificii. Dragostea ia totul'.

Spre finalul trailerului, o vedem pe Claire emoționată care îi spune lui Jamie:

„Nu aparțin locului ăsta… Brianna, Roger, nici ei nu aparțin!”

Și apoi Claire continuă: „Dar totuși aici suntem – toți. Pentru că te-am iubit. Mai mult decât viața pe care am avut-o acolo.' Iar cuvintele ei i-au lăsat pe fanii Outlander șocați, mulți se tem pentru relația dintre Claire și Jamie. Pe rețelele de socializare cineva a spus: „De ce a spus Claire „TE-AM IUBIT' la timpul trecut… ? OH NU.'

Un altul a adăugat: “Omg. Sunt fără suflare. Claireeee nuuu!!! Plâng.”

Apoi, altcineva a scris: “Sunt atât de uimit de tot ce am văzut acolo! Nu știu ce să spun?!!!”

Iar alții s-au grăbit să dea un verdict final tuturor îngrijorărilor: „Claire nu-l va părăsi niciodată pe Jamie. Singura dată când ea a plecat, Jamie a forțat-o practic să facă acest lucru'.

Noul sezon din Outlander se bazează pe cea de-a șasea carte din seria autoarei Dianei Gabaldon, “A Breath of Snow and Ashes.” O a șaptea serie a fost deja confirmată.

Citeste și:

Jamie și Claire, cele mai provocatoare scene de dragosteUrmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber