Jamie și Claire, cele mai provocatoare scene de dragoste

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Să fim sinceri: cea mai bună parte din serialul Outlander este sexul. Scenele de dragoste din această serie de succes sunt unele dintre cele mai bune care au fost realizate în ultimii ani.

Jamie și Claire, cele mai provocatoare scene de dragoste

Modul în care aceste scene sunt încadrate în firul poveștii scrise de autoarea Diana Gabaldon este năucitor de sexy cu atât mai mult cu cât acestea sunt dictate de personajul Catriona Balfe, alias Claire. Sexul este văzut prin ochii ei, ceea ce îl face al naibii de provocator, ca să nu mai vorbim de obraznic și pătimaș. Nu strică să amintim faptul că cei doi actori protagoniști – Catriona Balfe și Sam Heughan – sunt, de asemenea, foarte buni împreună în scenele de dragoste.

  • Nu ne putem face o listă cu cele mai tari scene de sex din Outlander fără să includem prima dată când Jamie și Claire sunt intimi: în noaptea nunții lor. Le ia ceva timp să ajungă acolo – își petrec cea mai mare parte a serii vorbind și cunoscându-se mai bine, iar Jamie este…  virgin!
  • După ce este acuzată de vrăjitorie, Claire îi spune lui Jamie că este o călătoare în timp și că vine din anii 1940. Reacția sa la această veste uluitoare este incredibilă: o aduce pe Claire la orgasm folosindu-și mâinile. „Vreau să te urmăresc', îi spune Jamie lui Claire cu câteva momente înainte de a atinge orgasmul.

Urmărește Video-ul de mai sus pentru a revedea cele mai fierbinți scene de dragoste dintre Jamie și Claire.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video