Tatăl lui Meghan Markle a explicat de ce a dat publicității scrisoarea primită de la fiica lui: „Mi s-a părut dureroasă”

Meghan și Thomas Markle

Tatăl ducesei de Sussex, fostul producător Thomas Markle, își apără alegerea de a face publice fragmente din scrisoarea primită la începutul anului acesta de la fiica sa.

Bărbatul s-a justificat recent după ce Meghan (38 de ani) și prințul Harry (35 de ani) au anunțat că vor da în judecată publicația Mail on Sunday, dar și trustul din care face parte pentru publicarea „descompusă” a scrisorii și pentru „campania de denigrare” a fostei actrițe.

În luna februarie, Mail on Sunday a publicat mai multe paragrafe din scrisoarea redactată de Meghan, scrisoare pe care ducesa i-a trimis-o tatălui ei la scurt timp de la nunta cuplului din luna mai a anului 2018.

De curând, pentru publicația Mail on Sunday, Thomas Markle (75 de ani) a declarat că a fost obligat de circumstanțe să facă textul public după ce scrisoarea a fost citată în mod eronat de către prietenii lui Meghan într-un interviu oferit publicației People.

Tatăl lui Meghan Markle a explicat de ce a dat publicității scrisoarea primită de la fiica lui: „Mi s-a părut dureroasă”

„Am decis să dau publicității părți din scrisoare din cauza unui interviu citit în publicația People, a spus bărbatul.

„Trebuia să mă apăr. Am dat publicității doar unele dintre fragmente pentru că celelalte erau mult prea dureroase. Nu mi s-a părut un gest făcut din iubire. Scrisoarea mi s-a părut dureroasă.”

„I-a scris (n.r. Thomas Markle) o scrisoare foarte lungă ca răspuns și a încheiat cerând o oportunitate de a fi fotografiat cu ea”, a declarat un prieten de-al ducesei, la vremea respectivă, pentru People.

„Iar ea a simțit: Esta este opusul a ceea ce îți transmit. Îți spun că nu vreau să comunic prin media, iar tu asta îmi ceri. Ai citit ceea ce ți-am scris?”.

„Nu recunosc persoana care a scris scrisoarea, dar încă îmi iubesc fiica”, le-a mai spus Thomas jurnaliștilor de la Mail on Sunday.

Thomas Markle este de asemenea înfuriat de falsele acuzații potrivit cărora ar fi cerut și primit o sumă de bani în schimbul scrisorii.

Mail on Sunday a declarat de asemenea că bărbatul nu a cerut și nici nu a primit o recompensă în bani pentru informațiile oferite.

Foto: Hepta.ro ; Unica.ro

Sursă: E! Online

Citește și:

James Middleton, fratele ducesei de Cambridge, s-a logodit cu iubita lui Alizee Thenevet! Cu ce se ocupă tânăra născută în Franța?

Ce semnificație are colierul pe care Meghan Markle l-a purtat la gât în timpul turneului din Africa?

Kate Middleton a plâns chiar în ziua nunții cu prințul William! Ce detaliu a reușit să o întristeze?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete