Ce semnificație are colierul pe care Meghan Markle l-a purtat la gât în timpul turneului din Africa?

În timpul turneului din Africa, fiecare detaliu referitor la ducii de Sussex a fost studiat cu mare atenție, de la hainele pe care le-au purtat și până la felul în care au interacționat cu cei din jur. Uite ce semnificație are colierul pe care Meghan Markle l-a purtat la gât în timpul turneului din Africa.

Meghan Markle și prințul Harry poartă adesea bijuterii sau accesorii care au o anumită semnificație pentru ei și același lucru s-a întâmplat și acum, când ducesa de Sussex și-a accesorizat una dintre ținute cu un colier discret, dar care a atras atenția specialiștilor.

Ce semnificație are colierul pe care Meghan Markle l-a purtat la gât în timpul turneului din Africa?

În timpul vizitei pe care ducii de Sussex au făcut-o în Cape Town, cei mai atenți la detalii au putut observa că Meghan Markle a purtat la gât un colier cu două pandantive diferite, mai exact o palmă deschisă realizată din diamante albe și un ochi albastru.  Acestea nu au fost alese în mod întâmplător.

Mai exact, palma deschisă este un simbol foarte des întâlnit și este cunoscută sub denumirea de Mâna Fatimei. Aceasta este regăsită în amulete sau bijuterii și este folosită de cele mai multe ori ca protecție împotriva forțelor răului. Se spune că această mână poate avea puterea de a-i aduce celui ce o poartă sănătate, noroc și fericire, conform mirror.co.uk.

Despre ochiul albastru, fie că este regăsit în anumite bijuterii, fie că este folosit ca obiect de decor, se spune că ar alunga energiile negative, asigurând protecția persoanei care îl poartă.

Astfel, Meghan Markle a ales să se apere de forțele răului purtând la gât o bijuterie de care se leagă o mulțime de superstiții. Prințul Harry este și el adeptul accesoriilor în spatele cărora se ascunde o poveste. Acesta poartă tot timpul la mână o brățară care îi amintește de mama sa, dar și de călătoria pe care a făcut-o în Africa la scurt timp de la moartea acesteia.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro, profimediaimages.ro

Citește și:

Andreea Raicu: „Obsesia care mi-a distrus viața. Obișnuiam să tânjesc …'

Angelina Jolie, din ce în ce mai îndrăzneață după divorțul de Brad Pitt. A pozat goală pentru coperta unei reviste!

Regina Letizia a Spaniei, splendidă într-o rochie roșie. Cea mai sexy apariție!

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete