Tactica adoptată de un concurent la “Vrei să fii milionar?” a făcut-o pe Teo Trandafir să exclame: “Îl voi ține minte toată viața”

Nicu Perojuc Vrei să fii milionar

În cea de-a doua ediție a emisiunii Vrei să fii milionar?', îl vom putea urmări pe Nicu Perojuc, pe care-l mai despart doar cinci răspunsuri corecte de marele premiu. Venit tocmai din Slovacia, concurentul este foarte aproape de a câștiga 1000.000 de lei.

Nicu Perojuc, cel de-al doilea concurent care a venit la emisiunea Vrei să fii milionar?' pentru a-și testa cunoștințele de cultură generală și a încerca să câștige marele premiu, i-a mărturisit lui Teo Trandafir, înainte de debutul rundei, că se simte ca peștele în apă în lumina reflectoarelor.

Tactica adoptată de Nicu Perojuc la “Vrei să fii milionar?” a impresionat-o pe Teo Trandafir

Nicu a reușit să răspundă fără prea mare greutate la primele 10 întrebări. Tehnica lui de a găsi răspunsul corect a impresionat-o pe Teo, care le recomandă tuturor concurenților s-o adopte.

Nicu Perojuc este un tip extraordinar de inteligent, de complex, de misterios. Mi-a plăcut mult. Îl voi ține minte toată viața. (…) Mi se pare un om fascinant. Nicu Perojuc a facut un lucru inteligent, pe care îl recomand tuturor concurenților: a gândit cu voce tare. Când te auzi gândind, ecoul venind din pereți, te ajută să elimini logic, variantele incorecte', a spus Teo Trandafir.

Noul sezon al emisiunii “Vrei să fii milionar?” vine cu schimbări importante

Noul sezon al emisiunii „Vrei să fii milionar?' vine nu doar cu un nou prezentator, în persoana lui Teo, dar și cu o schimbare în ceea ce privește variantele ajutătoare. Pentru prima dată, după cel de-al doilea prag (începând cu întrebarea numărul 11), concurenții vor avea la dispoziție o a patra variantă ajutătoare, Schimbă întrebarea', și nu trei ca până acum.

„Vrei să fii milionar?' este cel mai cunoscut format quiz din întreaga lume. A fost produs pentru prima dată în Marea Britanie, pe rețeaua ITV, în septembrie 1998, show-ul a devenit un fenomen din punct de vedere al ratingului și a fost prezent în peste 120 de țări. Emisiunea, care a câștigat zeci de premii la nivel mondial, a avut un impact social considerabil.

Citește și 

Teo Trandafir, așa cum puțini au avut ocazia s-o cunoască. Galerie foto excepțională

Teo Trandafir, despre momentele dificile din viața ei: Am ajuns să mănânc o mandarină'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri