Teo Trandafir, așa cum puțini au avut ocazia s-o cunoască. Galerie foto excepțională

teo trandafir

Despre Teo Trandafir nu sunt prea multe de spus, căci Teo este de mult un brand. De curând, a împlinit 50 de ani, iar mai mult de jumătate dintre ei – 27 mai exact – i-a petrecut în fața telespectatorilor.

Conform www.teotrandafir.com, vedeta a studiat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția arabă-engleză, dar nu a îmbrățișat o carieră care să necesite valorificarea cunoștințelor dobândite în facultate. A decis că va face televiziune încă de când era în clasa a doua.

„[…] În perioada aceea, unchiul meu și-a cumpărat televizor. Noi locuiam într-o mahala unde nu aveam apă […] Îmi placeau foarte mult emisiunile de divertisment – o iubeam pe Margareta Pîslaru! – și mă gândeam ce fericiți trebuie să fie oamenii ăștia pentru că îmi imaginam eu că pe ei îi coafează cineva care nu-i trage de păr și ei nu fac decât să cânte, să danseze și să se distreze toată ziua. Așa a intrat televiziunea în viața mea'.

De la secretariat la directorat

În 1991, Teo Trandafir s-a angajat la Fun Radio București ca secretară. Apoi a fost realizator de programe de știri.

În 1993, vedeta se angajează la Pro FM, unde este redactor de știri și realizator-prezentator la emisiunea “Rondul de dimineață”.

Cariera în televiziune începe în 1994, odată cu emisiunea “Buna Dimineața, România”, de la Tele 7abc, pe care o realizează și o prezintă. Cel care a convins-o să dea radioul pe televiziune a fost Mihai Tatulici, care nu a putut rămâne indiferent la naturalețea și simțul umorului care o caracterizau.

Trei ani mai târziu, Teo Trandafir se mută la Antena 1, unde, împreună cu Mircea Badea, realizează și prezintă două dintre cele mai bune emisiuni de divertisment ale vremii, “Dimineața devreme” și “Teo & Mircea Show”.

În anul 2000. Teo bate palma cu Pro Tv, unde realizează emisiunea de succes care îi poartă numele. Emisiunea “Teo” s-a întins pe durata a șase ani.

La sfârșitul anului 2006, vedeta tv primește oferta de a ocupa postul de director al televiziunii Romantica Tv, ce urma să se lanseze în martie 2007.

În același, însă, din cauza faptului că emisiunea pe care o realiza la Romantica Tv, “TeoViziunea”, necesita prea multe resurse, Teo părăsește postul Romantica pentru a da curs ofertei venite din partea postului Prima Tv. Aici a prezentat două emisiuni “Teo Live” și “Momentul adevărului”.

În 2008, Teo Trandafir decide să părăsească televiziunea.

Teo Trandafir, la un pas de moarte

Anul 2011 a fost unul de cotitură pentru vedeta de televiziune. Diagnosticată cu pancreatită, a fost la un pas de a-și pierde viața. Își revine miraculos după trei luni de spitalizare.

Începând cu luna septembrie a anului 2013, Teo Trandafir decide să revină în televiziune, de data aceasta la Kanal D, unde prezintă emisiunea “Teo Show”.

Foto: arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete