Taberele culturale în străinătate, noua modalitate de relaxare a elevilor

Taberele culturale în străinătate

Atunci când vine vorba de vacanțele copiilor, părinții își doresc ca aceștia să aibă parte atât de relaxare, cât și de activități care să le îmbunătățească bagajul de cunoștințe.

Taberele culturale în străinătate sunt la mare căutare, părinții find interesați ca cei mici să se obișnuiască cu modalitățile de predare din alte țări, cu sistemul, să cunoască și să înțeleagă mult mai bine limba și să îți facă prieteni noi, în eventualitatea în care își vor continua studiile în străinătate. Astfel, copiii pot folosi această experiență pentru  a afla ce li se potrivește cu adevărat și care este domeniul în care ar fi bine să își dezvolte o carieră.

Care este diferența dintre taberele culturale și cele turistice?

Atât părinții, cât și copiii trebuie să cunoască deosebirea dintre taberele culturale și cele turistice. Dacă în taberele turistice copiii merg pentru a vizita locuri noi și pentru a se distra, taberele culturale sunt gândite pentru a-i ajuta pe aceștia să acumuleze noi cunoștințe. Astfel, ei vor fi conectați în permanență cu profesori care li se vor adresa într-o limbă străină.

Cât costă taberele culturale în străinătate?

Chiar dacă au foarte multe avantaje din punct de vedere educațional, nu același lucru se poate spune atunci când vine vorba despre costul acestor tabere. Astfel, deplasările în străinătate îi pot face pe părinți să scoată sume destul de mari din buzunar. Prețurile sunt diferite în funcție de destinațiile alese. Dacă pentru o tabără de o săptămână, în Bulgaria, costurile ajung undeva la 350 de euro, aceeași tabără, dar organizată în Germania, poate să coste 700 de euro, potrivit integraledu.ro.

Țările pentru care optează cei mai mulți părinți sunt Germania, Marea Britanie, Spania, Elveția, Franța. Mai mult, există posibilitatea de a pleca în astfel de tabere culturale și în exteriorul Europei, mai exact în SUA, China sau Japonia.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Performanța cere… pasiune necondiționată pentru un anumit domeniu

Subiecte la Matematică tot mai simple, elevi tot mai slab pregătiți

Festivalul Internațional de Educație, evenimentul care încearcă să rezolve problemele sistemului de învățământ

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Educatie