Susan Sarandon, reacție după ce a fost atacată pentru că poartă haine provocatoare la 76 de ani

De-a lungul carierei sale, Susan Sarandon nu numai că și-a stabilit o reputație impresionantă în industria actoriei, dar și-a prezentat în mod constant și abordarea neînfricată a modei. În timp ce frumusețea ei atemporală continuă să captiveze publicul, unele dintre alegerile sale în materie de modă a fost criticată de persoane care le-a considerat „nepotrivite”.

Cu farmecul ei seducător și eleganța sa atemporală, Susan Sarandon a depășit fără efort limitele frumuseții convenționale, impunându-se ca o emblemă extraordinară a epocii sale. De-a lungul carierei sale ilustre, Sarandon a captivat publicul cu trăsăturile sale deosebite, zâmbetul său radiant și carisma sa incontestabilă, lăsând o impresie de neșters în lumea modei și a frumuseții.

Interpretări memorabile în filme influente marchează parcursul profesional al lui Susan Sarandon. Rolul ei din Thelma & Louise (1991) i-a pus în valoare talentul și i-a adus aprecierea criticilor. A câștigat un premiu Oscar pentru rolul din Dead Man Walking (1995), consolidându-și reputația de actriță versatilă.

Prezența captivantă a lui Sarandon nu s-a limitat doar la ecran și pe covorul roșu. Avea un simț impecabil al stilului care îmbina eleganța cu o notă de îndrăzneală. Alegerile ei vestimentare au devenit o sursă majoră de inspirație pentru pasionații de modă de pretutindeni.

Dar frumusețea ei nu era doar la nivelul pielii. Susan Sarandon și-a folosit faima pentru a pune în lumină cauze importante și a pledat pentru egalitate, pentru drepturile femeilor și pentru eforturile umanitare. Ea a demonstrat că adevărata frumusețe constă în compasiune, empatie și în a avea un impact pozitiv asupra lumii.

Oamenii de la Hollywood au fost întotdeauna înspăimântați de bătrânețe. Ei simt presiunea de a arăta tineri pentru totdeauna. Dar Susan Sarandon este diferită. Fiind o activistă liberală înfocată, ea a declarat cu mândrie, la 72 de ani, că nu s-a simțit niciodată mai bine în pielea ei.

„Atunci când sentimentul tău de timp are un sfârșit și nu este finit, așa cum se simte când ești tânăr – când înțelegi că timpul este prețios – ai tendința de a nu-ți irosi energia pe lucruri mărunte și de a te înconjura doar de oameni care sunt vitali, curioși, curajoși și aventuroși”, a declarat ea, scrie Bright Side.

Sarandon este ca un rebel al zilelor noastre, un amestec de seducție și franchețe. Ea refuză să joace după regulile societății atunci când vine vorba de îmbătrânire. Și-a făcut primul tatuaj când avea 61 de ani, iar în urmă cu câțiva ani, Sarandon a surprins pe toată lumea când a anunțat că la 70 de ani este deschisă la întâlniri cu femei. Dragostea nu cunoaște limite pentru ea.

Când a fost întrebată care este secretul ei pentru a îmbătrâni cu grație, ea a oferit câteva sfaturi valoroase, mai scrie sursa citată anterior: „Dacă vrei să îmbătrânești cu grație, probabil că ar trebui să râzi mult și faci exerciții fizice în mod normal, să mănânci bine și să te ferești de soare. La fel de important este să ai o echipă de machiaj și de coafură uimitoare. Ăsta este un adevărat secret”.

Trăind în permanență în lumina reflectoarelor, este aproape imposibil să te sustragi privirii critice a celorlalți. Cu toate acestea, Susan a dat întotdeauna dovadă de o indiferență uimitoare față de părerile oamenilor despre alegerile ei personale în materie de modă. Ea își apără cu îndrăzneală și fără scuze stilul ei unic, rămânând ferm pe poziții.

În urmă cu câțiva ani, după un eveniment, Sarandon s-a confruntat cu critici dure din partea unui jurnalist pentru ținuta sa. Actrița a purtat cu încredere un sacou alb, dezvăluind cu mândrie un sutien închis pe dedesubt. Această alegere vestimentară îndrăzneață s-a aliniat perfect cu stilul tipic al actriței.

Jurnalistul nu s-a abținut, declarând că alegerea ținutei lui Susan este „total nepotrivită” pentru această ocazie și exprimându-și disconfortul față de decizia ei de a-și „arăta sânii”. Din nefericire, unele persoane au fost de acord cu el, mergând până la a spune că și-au pierdut respectul pentru ea.

Pe de altă parte, Susan a gestionat situația cu o eleganță de nedescris. În loc să intre într-un schimb aprins de replici cu jurnalistul, ea a făcut ceva neașteptat. Ea a împărtășit o fotografie veche cu ea în lenjerie intimă, arătându-și fizicul incredibil.

A fost un exemplu puternic că oricine care arată atât de bine și nu se teme să ia atitudine pentru cauzele în care crede ar trebui să fie mândru de corpul său. Susan a demonstrat că vârsta este doar un număr și că încrederea nu cunoaște limite.

Foto: Profimedia

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete