Neymar și-a înșelat iubita însărcinată. Fotbalistul se teme să nu o piardă pe Bruna Biancardi și i-a cerut scuze public. Reacția brunetei

Neymar a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată. Fotbalistul i-a cerut scuze public partenerei sale, Bruna Biancardi.

Neymar, una dintre cele mai mari vedete ale fotbalului mondial, pare să fi găsit din nou dragostea alături de Bruna Biancardi. Cei doi urmează să devină părinți peste doar câteva luni, însă jucătorul de fotbal a înșelat-o.

Sportivul se teme să nu o piardă pe Bruna Biancardi și i-a cerut scuze public pentru că i-a fost infidel. Neymar a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată.

„Fac asta pentru voi doi (n.r. – Bruna Biancardi și copilul) și pentru familia mea. Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Nu e nevoie să precizez ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră.

Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Și eu rămân alături de tine. Am făcut o greşeală. Am greşit. Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, atât pe teren, cât şi în afara lui.

Greşelile mele din viaţa personală le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai importante persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea.

Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să o spun și public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice.

Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Nu știu dacă relația noastră va funcționa, dar sunt sigur astăzi că vreau să încerc. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică și va învinge, dragostea noastră reciprocă ne va întări”, a scris Neymar pe Instagram.

Recent, se zvonea că Bruna Biancardi și Neymar ar fi încheiat un „pact', iar iubita fotbalistului i-ar accepta infidelitatea, însă cu trei condiții. „De unde ai scos prostia asta? Un pact pentru ce? Vino cu dovezile! Dacă nu vei prezenta dovezi, ne vom vedea la proces', a scris Bruna Biancardi pe Instagram, potrivit Mundo Deportivo.

Neymar-si-iubita-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Neymar și Bruna Biancardi vor deveni părinți

Pe rețelele de socializare, cei doi au dat mare veste, după ce se zvonea în ultima perioadă că vor deveni părinți. Neymar și Bruna Biancardi au postat pe Instagram anunțul mult așteptat, dar și primele fotografii în care i se vede burtica de gravidă acesteia.

Visăm la viața ta, îți planificăm sosirea și știind că ești aici pentru a ne desăvârși dragostea ne face zilele mult mai fericite 🙏🏼 Vei ajunge într-o familie frumoasă, cu un frate, bunici, mătuși și mătuși care deja te iubesc atât de mult! Hai în curând copilule, te așteptăm cu drag! „Înainte de a te forma în pântece te-am ales; înainte să te naști, te-am pus deoparte’ – Ieremia 1:5, a scris Bruna Biancardi, iubita lui Neymar, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Mai mult, drept dovadă că și-a iertat iubitul, Bruna și Neymar au postat imagini cu ei în ipostaze tandre de la petrecerea de dezvăluire a sexului copilului. Ei au făcut public faptul că vor avea o fetiță. “Așteptam cu nerăbdare acest moment! Abia așteptăm să te cunoaștem, fiica noastră! Ești cel mai mare dar al nostru!”, a scris Bruna Biancardi, pe Instagram, alături de un video emoționant.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete