Survivor All Stars 1 februarie. Cine este concurentul eliminat din echipa Războinicilor

Relu Pănescu este primul Războinic care părăsește Survivor All Stars. Iată ce s-a întâmplat în ediția din 1 februarie a show-ului de la PRO TV.

Războinicii și Faimoșii au bifat aseară finalul celei de-a treia săptămâni în cel mai puternic sezon din reality show-ul Survivor All Stars! Chiar dacă le este tot mai greu, iar lipsurile încep să se resimtă pentru concurenți, aceștia dau totul pe traseu și luptă pentru a reuși să câștige fiecare probă. Finalul serii a adus cea de-a treia eliminare din sezon, dar prima din cadrul echipei albastre. 

Primul joc al serii a fost cel pentru recompensă, iar motivația triburilor s-a văzut în timpul probei în care au fost legați la ochi și au fost nevoiți să se bazeze pe colegi pentru a aduce punctul. Seria bună a Faimoșilor a continuat, iar aceștia au câștigat, cu 5-3 și s-au bucurat de o masă copioasă. „În momentul în care e ceva în stomac, pentru o secundă, m-am simțit om normal', a ținut Jador să precizeze după ce a terminat de savurat premiul. 

Relu Pănescu – eliminare competiție (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 14)

Seara a continuat, în Consiliul Tribal, unde Războinicii au avut de luat hotărâri importante. Votul grupului a trimis-o pe Maria Lungu la Duel, iar Sorin Pușcașu, purtătorul de colan, l-a ales pe Relu Pănescu. „Nu era o surpriză că o să mă voteze colegii mei. S-a făcut o mică sau mare strategie. Dacă ei au considerat că e corect, eu să merg la duel în acest moment', a precizat tânăra, în timp ce Relu a spus că „am apreciat felul în care și-a adus argumentul vizavi de nominalizarea mea. Îmi voi juca șansa până la capăt'

La Duel, emoțiile au fost la cele mai înalte cote, iar Relu Pănescu a devenit primul concurent din echipa albastră care a părăsit competiția. „Ai arătat că vârsta este doar un număr și că aceste acțiuni pot continua mai departe', i-a spus Daniel Pavel, înainte de a-i stinge flacăra. 

Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Câți bani primește Zanni să participe la Survivor All Stars

Zanni, unul dintre concurenții îndrăgiți de la Survivor România, a reușit să cucerească inimile telespectatorilor și să obțină un loc în echipa Faimoșilor de la All Stars 2024. Informații obținute de FANATIK arată că Zanni se numără printre cei mai bine plătiți Faimoși, chiar dacă nu depășește onorariul impresionant al lui Jador.

Conform surselor, Zanni ar încasa săptămânal peste 5.000 de euro de la Survivor. Această sumă, deși poate părea modestă în comparație cu onorariul record al lui Jador (care ar urca la 10.000 de euro pe săptămână), este impresionantă din perspectiva angajamentului său pe termen lung în competiție. Concurentul se așteaptă să ajungă în fazele finale ale competiției, pregătindu-se să petreacă peste 20 de săptămâni în Republica Dominicană.

Calculând această perioadă extinsă de participare, Zanni ar putea câștiga peste 100.000 de euro doar din onorariul său, la care speră să adauge și marele premiu oferit de Survivor, în valoare de 100.000 de euro. Cu un total potențial de peste 200.000 de euro, Zanni este determinat să facă istorie în competiția de supraviețuire. Faimosul este hotărât să ducă la bun sfârșit această provocare și să demonstreze că este un adversar de temut în competiția Survivor România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete