Rețeta cu care Andreea Esca și-a cucerit fanii. Cum se face tarta cu roșii: „M-am apucat să fac de mâncare la 44 de ani”
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2024/02/andreea-esca-tarta-scaled.jpg)
Andreea Esca a făcut furori pe rețelele de socializare cu un preparat delicios, simplu și ușor de făcut. Prezentatoarea de la PRO TV a explicat pas cu pas cum se face tarta cu roșii.
Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor ProTV, a captat atenția fanilor săi pe Instagram cu o rețetă simplă și apetisantă pe care a împărtășit-o în această săptămână. Vedeta TV a dezvăluit pas cu pas cum să pregătești o tartă delicioasă cu roșii, stârnind pofta celor care i-au urmărit postarea.
Îndrăgita prezentatoare a Știrilor ProTV, atunci când nu este pe micile ecrane, își petrece timpul liber în bucătărie. Ea a împărtășit cu generozitate rețeta unei tarte cu roșii, care este atât simplă, cât și rapidă de preparat. Ingredientele necesare pentru această rețetă sunt disponibile și accesibile: roșii, aluat pentru tartă, muștar, ulei de măsline, busuioc, brânză Emmental, sare și piper.
„Tarta cu roșii 🍅 Am facut si mi-a placut:) Foarte simpla si buna! Reteta pentru o tarta: 4 rosii mari, aluat de tarta (foietaj), 150 gr Emmental, 3 linguri mustar, ulei de masline, busuioc, sare piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! Ps. Desigur si forma de tarte. Cum faceti exact, vedeti in filmuletele de mai sus! Pofta buna❤️', a detaliat Andreea Esca.
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2024/02/tarta-cu-rosii.jpg)
Procesul de preparare este la fel de simplu precum lista de ingrediente. Pas cu pas, Andreea Esca a explicat cum să întinzi aluatul în tigaia de copt, să adaugi muștarul, brânza Emmental și feliile de roșii pe care le-ai asezonat cu sare, piper, ulei de măsline și busuioc. Tarta se coace la 200 de grade Celsius timp de aproximativ jumătate de oră.
Laudele din partea fanilor pentru Andreea Esca nu au întârziat să apară. „Și frumoasă, și deșteaptă, și amuzanta, da și gospodină… să mai zică cineva ca nu sunteți perfectă, că-i dau block', „Woow, wooow , wow. Felicitări! Super bine arata! Nota 20 +', „Arata bine, bravo Andreea', sunt o parte dintre reacții.
Rețeta oferită de Andreea Esca a stârnit admirația și pofta urmăritorilor săi de pe Instagram, care au apreciat atât simplitatea, cât și gustul acestei delicatese preparate în casă. Prin intermediul postării sale, Andreea Esca a demonstrat încă o dată că este o gospodină desăvârșită.
„M-am apucat să fac mâncare la 44 de ani. Pentru că ei mai au puţin de stat pe acasă şi vreau să recuperez. Deja aveam de partea mea: tarta cu praz, tarte tatin, gazpacho şi salată de vinete, dar acum ştiu şi o reţetă genială de pui cu parmezan şi legume pe care mi-a găsit-o Aris pe net şi care a făcut furori în gaşca de adolescenţi care se plimbă prin casă noastră, am învăţat un pilaf genial cu fructe confiate şi migdale şi o prăjitură simpatică, cu ocazia unui concurs între prieteni la care am fost obligată să particip', a scris Andreea Esca în revista proprie, Alist Magazine.