Surpriză de proporții la Exatlon. După un meci spectaculos, Războinicii au primit un premiu la care nu se așteptau: “Va fi o amintire foarte frumoasă”

Echipa Războinicilor de la Exatlon pare să își revină și după ce au suferit mai multe înfrângeri, concurenții au găsit o nouă strategie prin care să se impună în fața Faimoșilor. După un meci spectaculos câștigat de echipa albastră cu scorul de 10-9, Războinicii au avut parte de o surpriză de proporții și au primit un premiu la care nu se așteptau. 

Victoria împotriva Faimoșilor le-a adus din nou zâmbetul pe buze Războinicilor. Echipa albastră a câștigat jocul special de aventură, punctul decisiv fiind adus de Gabriel Nedelcu.

După o un meci spectaculos, Războinicii au primit un premiu la care nu se așteptau

Bucuria Războincilor a fost cu atât mai mare cu cât aceștia au avut parte de o surpriză de proporții în momentul în care au ales una dintre steuțele cu premii. Nicoleta Lunca este cea care a ales premiul care a constat într-o vizită la “Monkey Jungle”, o mică rezervație in care diferite specii de maimuțe trăiesc alături de oameni. Războinicii s-au relaxat, au interacționat cu maimuțele și au învățat mai multe lucruri despre habitatul lor.

“Va fi o amintire foarte frumoasă și o experiență foarte plăcută, de aici, din Republica Dominicană. Sper să mai avem momente ca acestea, pentru că atunci când suntem relaxați, suntem mult mai fericiți, mult mai calmi”, a spus Nicoleta Lunca.

Pentru handbalista Nicoleta Lunca experiența a fost una inedită, iar la finalul excursiei, aceasta a plecat din parc cu un suvenir special, un cap mascotă de maimuță.

Înfrângerea a fost greu de suportat pentru echipa roșie, având în vedere că Faimoșii sunt obișnuiți să câștige, însă sunt hotărâți să se antreneze mai mult pentru a fi și mai bine pregătiți.

“Începând de acum înainte, eu zic că Exatlonul trece la un alt nivel, pe o altă scară, unde fracțiunile de secundă o să ne coste.  Atleții au evoluat atât de mult încât fiecare greșeală pe traseu, fiecare ratare la final ne vor costa un punct, sau chiar o înfrângere. Trebuie să ne antrenăm mult mai mult și trebuie să ne focusăm mult mai mult pentru jocurile viitoare”,  a declarat Ion Surdu.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: pr

Citește și:

Ștefan Bănică se întoarce la actorie. Va avea rolul principal într-un serial de comedie: E genul de personaj pe care în film nu l-am făcut niciodată'

Soția lui Răzvan Fodor vorbește despre problemele de sănătate cu care se confruntă: Cred ca pierderile de memorie au început…'

Claudia Pavel dezvăluie ce se va întâmpla la FERMA după ce Brigitte Năstase s-a întors în competiție: Atât timp cât motorul tuturor certurilor e încă în „Fermă'…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete