Ștefan Bănică se întoarce la actorie. Va avea rolul principal într-un serial de comedie: “E genul de personaj pe care în film nu l-am făcut niciodată”

După ce o lungă perioadă de timp s-a ocupat mai mult de cariera muzicală, Ștefan Bănică se întoarce la actorie. Acesta va interpreta rolul principal într-un serial de comedie, dând viață unui personaj savuros și cu o personalitate complet diferită de cea a artistului.

Ștefan Bănică a cochetat de-a lungul timpului cu actoria, cele mai cunoscute roluri fiind cele din “Liceenii”, “Extemporal la dirigenție”, “Liceenii Rock’n’Roll”, “Băieți buni” sau “Ho Ho Ho”. După o perioadă de pauză, Ștefan Bănică revine pe micul ecran.

Ștefan Bănică se întoarce la actorie

Ștefan Bănică se întoarce la actorie și va avea rolul principal în “Liber ca pasărea cerului”, o comedie de situații care va fi difuzată la Antena 1. Ștefan Bănică va da viață personajului Orlando, un pierde-vară talentat și pentru care viața este o aventură. Orlando este foarte sărac, având în vedere că a pierdut totul de mai multe ori și trăiește din escrocherii mărunte, fiind pregătit în orice moment să dea marea lovitură. După 20 de ani, Orlando se întâlnește cu Ducu, un prieten din copilărie.

“Personajul meu, Orlando, e un tip care vede partea plină a paharului, spre deosebire de Ducu. Orlando e boemul, șmecherașul, veșnic cu noi propuneri de a supraviețui, mereu cu soluții la orice problemă, care ia viața la misto. E un personaj care fabulează permanent si care găsește câte o portiță de scăpare din orice situatie. E un histrion. Îmi place usurința cu care intră în pielea oricărui personaj de care are nevoie pentru a-si duce planul la capăt. E un personaj viu, colorat, spumos, un gen de personaj pe care în film nu l-am făcut niciodată”, a spus Ștefan Bănică.

Serialul “Liber ca pasărea cerului” spune povestea a doi bărbați cu caractere complet diferite, dar care își dau seama că pot fi liberi și la 40 de ani și că se pot bucura de viață. În fiecare episod, Orlando și Ducu trec prin diferite încercări care se dovedesc de mare ajutor pentru a descoperi ceea ce contează pentru ei cu adevărat. Serialul va fi difuzat, în curând, la Antena 1.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: pr

Citește și:

Soția lui Răzvan Fodor vorbește despre problemele de sănătate cu care se confruntă: Cred ca pierderile de memorie au început…'

Claudia Pavel dezvăluie ce se va întâmpla la FERMA după ce Brigitte Năstase s-a întors în competiție: Atât timp cât motorul tuturor certurilor e încă în „Fermă'…'

Diana Dumitrescu, declarații emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă: Nu știam daca să mă bucur, să nu mă bucur'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete