Surpriză de proporții la “Asia Express”. Un concurent eliminat s-a întors în competiție. Gina Pistol a făcut anunțul

Surpriză de proporții la

Concurenții de la “Asia Express” au avut parte de o surpriză de proporții. Imediat după votul prin care au fost stabilite echipele care intră în cursa pentru ultima șansă, Gina Pistol a anunțat că un concurent eliminat anterior s-a întors în competiție.

Un concurent eliminat s-a întors în competiție. Despre cine este vorba?

După ce inițial a fost eliminat din concurs din cauza faptului că partenerul său, Cosmin Seleși, s-a accidentat grav și a fost nevoit să părăsească emisiunea, Șerban Copoț s-a întors în competiția “Asia Express”. De această dată, cel care îl va însoți pe Șerban în călătoria prin India este George Vintilă, un fost concurent al emisiunii “Ferma Vedetelor.”

“M-am întors în Asia Express alături de George Vintilă. Drumul elefantului continuă și pentru mine.”, a scris Șerban Copoț pe facebook, la scurt timp după ce a fost anunțată revenirea lui competiție.

Surpriză de proporții la Asia Express. Un concurent eliminat s-a întors în competiție

Șerban Copoț nu a dat niciun indiciu fanilor despre întoarcerea sa în emisiune înainte ca acest lucru să fie anunțat oficial, ba mai mult decât atât, artistul a postat pe contul de facebook o fotografie emoționantă alături de familie, explicând de ce l-au încercat stări diferite în momentul în care a aflat că va fi eliminat din competiție.

“La ei mă întorceam! Din acest motiv cu un ochi mă bucuram și cu celălalt regretam plecarea din Asia Express. Încă o dată vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare!”, a scris Șerban Copoț pe facebook.

Foto: facebook

Citește și:

Brenda și Dylan din Beverly Hills 90210' au fost blestemați?

Ce nume ar putea alege Meghan Markle și prințul Harry pentru bebelușul lor?

Prințul Charles a cerut în căsătorie de două ori aceeași femeie înainte de nunta cu prințesa Diana. Ce răspuns a primit?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete