Prințul Charles a cerut în căsătorie de două ori aceeași femeie înainte de nunta cu prințesa Diana. Ce răspuns a primit?

Prințul Charles a cerut în căsătorie de două ori aceeași femeie

Înainte de nunta cu prințesa Diana, prințul Charles a avut 20 de iubite, încercând astfel să găsească femeia perfectă și care să se integreze cu ușurință în familia regală britanică. Până să o cunoască pe prințesa Diana, prințul Charles a cerut în căsătorie de două ori aceeași femeie, fiind convins că ea este aleasa.

Pe umerii prințului Charles a fost o presiune foarte mare din partea celor din jur. Femeia care urma să îi devină soție trebuia să fie frumoasă și să poată respecta regulile familiei regale. Până să se îndrăgostească de prințesa Diana, prințul Charles a întâlnit-o pe Anna Wallace.

Prințul Charles a cerut în căsătorie de două ori aceeași femeie înainte de nunta cu prințesa Diana. Ce răspuns a primit?

Anna Wallace a fost la un pas să devină soția prințului Charles, acesta cerând-o în căsătorie nu o dată, ci de două ori. Deși a insistat, răspunsul acesteia a fost de fiecare dată unul negativ. Fiica unui scoțian influent, Anna Wallace a decis să pună capăt relației cu prințul Charles după o ceartă pe care cei doi au avut-o la o aniversarea Reginei Mamă. Se pare că prințul Charles ar fi ignorat-o pe Anna Wallace, lucru care a deranjat-o foarte tare pe aceasta.

“Nu am fost tratată atât de urât niciodată în viața mea. M-ai lăsat singură toată seara și acum va trebui să continui fără mine”, i-ar fi spus Anna Wallace prințului Charles, potrivit mirror.co.uk.

După relația cu prințul Charles, Anna Wallace s-a căsătorit cu Johnny Hesketh, însă mariajul lor nu a durat foarte mult și s-a terminat cu un divorț.

Foto: hepta.ro

Citește și:

A avut tot ce și-a dorit în copilărie, dar era nefericită. Ce i-a lipsit întotdeauna Andreei Raicu?

În ce s-a refugiat Andreea Raicu în momentele grele ale vieții?

Regina Letizia a Spaniei a strălucit într-o rochie de piele. Este una dintre cele mai sexy apariții publice

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete