Suri Cruise îi seamănă din ce în ce mai mult actriței Katie Holmes! Ce frumoasă este!

Pe 18 aprilie 2020, actrița Katie Holmes (41 de ani) a publicat un mesaj emoționant cu ocazia aniversării de 14 ani a fiicei sale și a actorului Tom Cruise (58 de ani), Suri Cruise.

Suri Cruise îi seamănă din ce în ce mai mult actriței Katie Holmes! Ce frumoasă este!

„La mulți ani, scumpa mea!”, a scris Holmes pe Instagram. „Sunt atât de binecuvântată să-ți fiu mamă. Sper ca acest an să fie unul incredibil!”

Mesajul a fost publicat alături de o fotografie cu un perete decorat cu mesajul „La mulți ani!”.

Cu doar câteva luni în urmă, în timpul unui interviu pentru InStyle, Katie a vorbit deschis despre relația specială dintre ea și fiica ei.

„O iubesc atât de mult”, mai spune actrița. „Obiectivul meu a fost acela de a o crește să fie sigură pe sine. Să mă asigur că este 100% ea și puternică, încrezătoare și capabilă.

Apoi zicea: «Ok, acum voi încerca altceva». Este foarte focusată și muncește din greu.”

Imagini de actualitate cu Suri în GALERIA FOTO de mai sus!

Actorul refuză să își vadă fiica

Tom Cruise declara în trecut că religia sa, scientologia, este „o religie frumoasă” care l-a ajutat „incredibil de mult” în ultimii 30 de ani.

Potrivit presei americane, Biserica Scientologică ar fi fost motivul divorțurilor actorului. În perioada 1990 – 2001, Tom a fost căsătorit cu actrița Nicole Kidman, alături de care a adoptat doi copii, o fiică și un fiu, Isabella Jane (27 de ani) și Connor Anthony (25 de ani).

Katie și Tom au fost căsătoriți între anii 2006 și 2012. Bărbatul își vede extrem de rar fiica deoarece liderii bisericii nu sunt de acord cu refuzul lui Katie de a o crește pe Suri în cultul acestei credințe.

Din moment ce fiica lor a fost crescută în mare doar de Katie, actrița speră să fi educat-o drept o tânără independentă care este „puternică și încrezătoare”.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

De 22 de ani este căsătorit cu fiica adoptivă a fostei sale iubite! Cea mai scandaloasă poveste de dragoste de la Hollywood

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

După ce a fost mutilată de fostul soț, Margarita Grachyova și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete