Cum a aflat soțul lui Megan Fox despre noua relație a actriței?

Brian Austin Green a vorbit deschis despre despărțirea de Megan Fox (34 de ani). Actorul în vârstă de 47 de ani a fost invitat în podcastul Hollywood Raw unde a vorbit despre recenta separare.

Speculațiile privind o posibilă relație între Megan Fox și artistul Machine Gun Kelly (30 de ani) au început în luna iunie.

Cum a aflat soțul lui Megan Fox despre noua relație a actriței?

Actorul a dezvăluit că a aflat despre povestea lor de dragoste „într-o manieră proprie”. „Atâtea detalii îți voi oferi în privința asta”, a declarat Green.

„Nu am citit despre asta sau ceva de genul”, a continuat, adăugând că despărțirea decurge cât se poate de bine.

„Nu există un set de reguli. Nu există o cale corectă sau greșită. Învățăm pe parcurs. Important pentru noi este să comunicăm atât cât putem.”

În privința ultimelor sale ieșiri, în timpul cărora a fost surprins cu două posibile iubite, Green mai spune: „Asta fac oamenii când încheie o relație. Ies la întâlniri”.

Brian Austin Green: „Nu mă joc cu sentimentele nimănui”

„Vorbesc cu mai multe persoane în același timp. Unii folosesc aplicații speciale. Vorbesc cu diverse persoane, ies la multe întâlniri. Asta până simt o conexiune cu cineva. Apoi încep să construiască o relație.”

„Nu mă joc cu sentimentele nimănui. Viața mea este oricum analizată la microscop acum. Nu asta înseamnă să ieși la întâlniri. Nu trebuie să vorbești cu mai multe persoane?

Nu înseamnă că sunt un om groaznic. Asta se presupune că trebuie să faci. Trebuie să fii dispus să intri în contact cu oamenii. Eu sunt judecat pentru asta și nu cred că este corect.”

Brian Austin Green: „Nu putem să credem că despărțirea nu ne va afecta copiii”

Perechea are împreună trei fii, Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (4 ani) și Journey River (3 ani). Actorul mai are un fiu, Kassius (18 ani), din fosta relație cu actrița Vanessa Marcil.

„Ce am realizat este că nu putem să credem că despărțirea nu ne va afecta copiii. Îi va afecta. Depinde însă de noi, părinții în general, cât de mult îi afectează.

Ori este o experiență negativă, ori una ok. Toată lumea încă iubește și respectă pe toată lumea. Lucrurile sunt doar diferite. Nu este un diferit rău, este doar diferit.”

„Îi doresc lui Megan binele în tot. Vreau să fie fericită pentru ea și pentru copiii noștri. Asta este extrem de important.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

De 22 de ani este căsătorit cu fiica adoptivă a fostei sale iubite! Cea mai scandaloasă poveste de dragoste de la Hollywood

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

După ce a fost mutilată de fostul soț, Margarita Grachyova și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete